Förkylning

1 Vecka

Det har gått en vecka nu. Jag har varit förkyld i en vecka, haft feber och nu har en eländig hosta kommit och vill inte försvinna. Detta orkar jag inte med och hinner inte med för nu imorgon ska jag flytta och om jag anstränger mig för mycket kommer jag nog hosta upp mina lungor snart. Jag får ta och gå till doktorn och få riktig hostmedecin om detta ska fortgå. Det här går ju inte med tanke på mitt jobb också. Det är värst på morgonen och kvällarna men det är väl alltid så.

Vänskap

Diskussion

Ibland bråkar även dem bästa vännerna. Det här var i och för sig en diskussion som nästan urartade lite men vi behövde rensa luften lite. Jag vet ju att DU finns för mig i vått och torrt. Det är bara så svårt för mig just nu men det förstår du ju. Saknar dig så mycket vännen! Puss


Hur går det med flyttandet?

Flytt del jag vet inte vad?!

Jag var förra veckan och hämtade 6 st bananlådor vilket inte räckte alls långt som jag trodde. Jag har fler saker än vad jag trodde att jag hade. Sedan idag när jag var hos min kompis fick jag två bananlådor som de hade över och dem fyllde jag naturligtvis direkt också.

Det är böcker som ska ner och vissa prydnadssaker sen ska jag äntligen vara färdig enligt mina beräkningar. Det är sjukt mycket saker man har när man börjar röja i sina tillhörigheter ändå slänger jag massor varenda gång jag flyttar. Jag måste hämta ännu en omgång bananlådor någonstans men helst inte på samma ställe som förra gången för jag skäms så när jag kommer dit och frågar.


Underbara minnen

De här korten får mig att minnas de gamla goda tiderna. Dem får mig att bli glad i denna händelselösa värld som jag har just nu.

Rhodos 2003

image328

San Fransisco 2005



Paris 2007

image339

Förkyld & sjuk

Ensam

Så sitter man här i en lägenhet som nästan allt är nerpackat i. Lite lagom kul och sjuk är jag också. Förkyld och ont i huvudet hela dagen så jag kunde inte gå ut ikväll som jag hade tänkt. Det blev att sitta här och försöka kurera sig. Jag har inte varit utanför dörren idag men så är det nästan storm ute också så man varnar ändå för att gå ut.

Varför tänker jag så mycket. Jag mår dåligt av att tänka och älta. Jag mår dåligt av att inte kunna säga till dig vad jag känner vännen. Även om jag vet att du finns där för mig. Jag kanske ska maila istället jag vet inte? Det kanske hjälper eftersom jag inte kan prata för då vet jag att kommer börja gråta och jag känner att jag inte vill utsätta dig för det.

Älskar dig och är lycklig och tacksam för att jag har dig vännen. Det betydde jätte mycket för mig att just du ringde mig igår. Jag önskar att du vore här nu det är alldeles för länge sen vi sågs nu igen!

image373

Hur tänker människor?

Människan

Hur tänker människor ibland? eller ja de tänker inte alls. När jag läser sådant här får dem nästan skylla sig själva faktiskt!

image324



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1657331.ab

Aftonbladet

Stackars vovven!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1660273.ab


Sjuk

Jag tror tyvärr att jag börjar bli sjuk

Jag har så  ont i huvudet och har haft det i flera timmar. Jag känner mig febrig men jag har inte feber. Jag fryser så jag ska ta mig ett bad sen. Imorgon tänkte jag åka till mitt gamla jobb på 10 fika och hälsa på lite om jag orkar gå upp så tidigt. Det beror helt på hur jag mår också för just nu mår jag inte speciellt bra. Jag mår varken bra psykiskt eller fysiskt faktiskt men det kanske blir bättre tills imorgon. Jag hoppas det för nu är jag ledig enda tills tisdag eftermiddag så jag tänkte försöka börja träna i helgen. Men om jag känner så här som jag gör nu blir det absolut ingen träning.

Min lägenhet

Lägenheten hemma i Jönköping

Äntligen har jag sett min lägenhet som jag ska flytta in till nästa helg. Jag ska flytta in alla saker men inte mig själv förrens den 1:a som är bestämt. Som tur var så var min lägenhet jätte fin, förutom tapeterna i köket men det får gå. Jag får försöka tapetsera om eller något. Jag kommer nog trivas tror jag trots att jag helst vill bo på Ekhagen men jag är fortfarande på kö där så kanske får man en lägenhet där igen till slut, vem vet?.


Livet

Komplicerat

Varför måste allt vara så komplicerat för? Varför kan man inte bara få vara lycklig och livet rullar på? Den här bubblan jag levt i, vill jag komma ur men jag kan inte. Jag gör allt för att nå dig men jag gör inte det så det är väl lika bra att jag ger upp. Det har alltid och kommer alltid att vara på din villkor och jag har kämpat länge nu men jag orkar inte mer.

Till vissa i min omgivning vill jag säga allt till. Mitt innersta men jag kan inte tyvärr..jag vill så gärna men jag kan inte. Det är svårt för du kommer inte förstå, förlåt men så är det bara.

Min gamla stereo

Min klenod

Jag har nu lagt ut min gamla stereo på blocket. När jag köpte den 1991 tror jag det var betalade jag 8000 kr för den. Jag säljer den nu för mer än halva priset och visst en sådan neandertal stereo som är i 5 delar och rätt så stor är ju inte direkt "inne" jag vet men jag gör ett försök. Går det så går det, annars får jag behålla den för slänga ut den helt är inget alternativ. Jag vill gärna ha en liten stereo men om jag inte lyckas sälja den här så får jag väl ha den ett tag till.

Extra Film

Extra Film

Idag har jag beställt ett album jag har gjort på min Paris resa genom Extra Film. Ja det tog sin lilla tid innan jag förstod hur det skulle gå till. Allt klippande av kort och skrivande men till slut fick jag ihop boken samt att jag beställda vanliga foton också med ett litet album som var lite onödiga pengar men nu vet jag det till nästa gång.

När jag får ihop mer pengar ska jag beställa fler foton som jag har men nu har jag inte så mycket pengar och jag måste spara dem till mat och bensinpengar. Det är trots allt nästan hela månden kvar tills jag får min nya lägenhet. Men det går rätt fort för snart är det dags och det ska bli underbart!

Världens tråkigaste lördagskväll

Lördag kvällen

Åkte hem hit till Värnamo eftersom jag har tvätt som väntar och jag tänkte montera ner köksbordet och ev sängen så det är gjort. Jag tänkte också få tag på lite mer bananlådor till mina böcker som är kvar i hyllorna som jag inte kunnat ta ner pga brist på lådor. Klockan är nästan 1 på dagen och jag orkar inte tag tag i något men jag måste ju!

Världens tråkigaste lördagkväll, men jag var tvungen att vara hemma med katterna lite. De har varit ensamma hela veckan nästan så jag måste ta mitt ansvar att ta hand om dem lite. I veckan blir det ju kattvakt igen.

Idag på lördag dag var det kul i allafall. Lite spring på A6 med Ida. Dock ingen shopping men en hårklippning blev det.

Det nya jobbet del 2

Nytt, nytt, nytt

Resten av veckan gick smärtfritt på jobbet. Jag frös dock som bara den i fredags på simskolorna så jag funderar på att försöka hitta en billig våtdräkt. Jag tänker inte ligga i vattnet och frysa i 5 timmar varje fredag!
Jag börjar att kunna kassan det känns skönt eftersom jag kommer vara helt själv på morgonen och då måste jag ju kunna kassan.

Det nya jobbet

Del ll

Det blev stress och press redan från start. I tisdags hade jag kvällssimskolor alldeles själv men det gick bra. Det är tisdagar som kommer att vara min dag och så kommer jag ha simskola på fredagar men då tillsammans med Kerstin och dem barnen är lite yngre. På kvällssimskolan är dem ju lite blandade åldrar trots att det är ifrån 6 år.

Det som blev stressigt var att i onsdags skulle jag ha vattengympa istället för en tjej som var sjuk. Det började med att jag fick åka hem enda till Värnamo för att hämta min papper och göra en skiva för det hade jag ju inte varit smart nog att bränna ner en kopia så först fick jag ladda hem lite låtar sen kunde jag bränna dem. Men det tog sin eviga tid och jag satt enda till kl 5 på morgonen. Sen när jag väl skulle ha passet på onsdagen så fungerade inte skivan som jag brännt.

Det visade sig sen efter passet när man satte sig ner för att undersöka felet så var det bara att det blivit någon smuts på skivan så den fungerade utmärkt sen. Men när problemet uppstod fick jag köra till en annan skiva med lite blandade låtar men det fixade jag ändå. Man hinner inte tänka så mycket det var bara till att köra på som ingenting hade hänt. Det var stereon där som var lite konstig för vi prövade andra skivor med men dem gick inte att spela heller.

Jag har redan fått byta arbetspass också två gånger denna veckan så det har blivit rätt mycket kväll men det blir ju pengar av det och det är ju vad jag behöver!

Mitt nya jobb

Första arbetsdagen på mitt nya jobb

Så kom denna efterlängtade men nervösa lilla dag, då lilla jag skulle börja mitt nya jobb i Norrahammars simhall. Eller ja Norrahammars Sportcenter som det heter. Det är mycket att lära och jag fick veta hur mycket som helst idag men jag kommer nog ihåg allt tror jag men jag behöver självklart finslipa alllt.

Idag började jag med det jobbigaste städet..högtryck inne i simhallen som ska göras varje måndag. Oj det var verkligen jobbigt för deras högtryck är så gammalt att det går fortare att skura själv för hand t.om
Jag förstod inte schemat heller så Jenny A fick hjälpa mig med det idag när jag var hos henne och hälsade på en kortis. Jag var på Ikea också och tittade ut vad jag behövde spara pengar till och hur mycket. Det var en hel del kan jag säga men det ska gå med lite envishet.


Jag tror att jag kommer att trivas rätt bra där ute i Norrahammar bara jag kommer in i arbetsrutinerna.


Lite av varje

En massa onödigt vetande

Så städade jag igår och det blev så fint här så och det luktar så gott här nu också! Dessvärre är det lite flyttlådor lite överrallt i lägenheten men det får man ta. Jag ska inte bo här så mycket de sista 3 veckorna här nu för imorgon ska jag börja mitt nya jobb. Jag kommer att bo hos min mamma för att dra ner lite på bensin kostnaderna. Kanske jag kan bo hos en kompis också nästa vecka jag ska ta och kolla upp det.

Det kommer bli långa 3 veckor för jag hatar att bo hemma! När man bott hemifrån så länge som man gjort då är det inte kul och vara hemma hos mamma. Det är inte det att hon inte är snäll men det är jobbigt ändå.


Bridget Jones

Bridget Jones dagbok och På spaning med Bridget Jones

Ikväll tittade jag på båda filmerna om Bridget Jones och dem är så roliga! Tråkigt bara att man känner igen sig lite och då menar jag inte klantigheterna utan ensamheten ha ha. Är det någon som vet om det finns en 3:e film för jag har för mig det och vad heter den?

Efter det tittade jag på en Wallander film och som ni förstår hade jag det ur tråkigt igår kväll. Jag hade ju gjort en massa på dagen och var lite trött men kunde inte ta mig någonstans igår för detta "underbara" skitväder!

Vem vill ge sig ut på dem här vägarna och utsätta sig för fara i onödan? Inte jag iallafall så det fick bli till att vara hemma för sig själv. Det kanske går att åka någonstans idag förhoppningsvis.

 

Städ dag

Städning

Jag måste ta tag i städningen idag! Jag har skjutit på den i två veckor nu för att det är så tråkigt! Det ser inget vidare ut här bland alla flyttkartonger, kläder och dammråttor. Det är inte konstigt att mina katter är dammiga så fort de rullar sig på golvet. Nä skärpning nu alltså!

image368image369

Under ytan

Under ytan

Under ytan är vi alla små, under ytan...

Mina tankar verkar vara oändliga just nu för jag kan inte sluta tänka. Även när jag är sysselsatt med något är mina tankar någon annanstans på lite allt möjligt.

När jag packade ihop en massa kläder och saker inför flytten idag och städade ur förrådet hittade jag en massa skaer jag saknat och som jag trodde att jag hade slängt av misstag. Jag blev så glad! + att jag hittade en diskett där jag har massa fina foton på mig och min bästis som jag också trodde att jag hade slängt. Jag är så glad för att jag hittade den.

Som vanligt är jag sömnlös därav den sena timmen. Men det är ju helg så då kan jag vara uppe. På måndag börjar jag mitt nya jobb kl halv 7 hur ska detta gå?! Jag kommer vara super trött eftersom jag vänt så på dygnet.


Nyåret 2008

Nyår 2008

Var hos Kirsi & Martin inne i Jönköping på nyår! Så trevligt blev det men jag glömde ju ta kort på all den goda maten vi lagade. Mums säger jag bara och detta måste vi göra om snart!


Flytt bestyr

Flytt

Ja jag ska  inte flytta ännu. Jag ska inte flytta förräns 1 Februari men det är en hel del att stå i för tillfället. Idag har jag ringt båda mina bostadbolag och försökt att fixa så jag kan flytta in en helg tigigare än avtalat men det går inget vidare. Jag får inte tag på tjejen som bor i min lägenhet fortfarande så det känns som att det kommer bli omöjligt.

Jag har även gjort en flyttanmälan på nätet samt ringt en massa olika ställen och sag att jag ska flytta och flytta med vissa abonemang som jag har. Nu har jag flyttat 1 gång 2006 och 2 ggr 2007 och nu igen 2008. Det är rätt ofta så jag borde få flyttmängdrabatt på mina adressändringar!

I helgen hade jag tänkt att packa ner alla kläder och saker jag inte använder för tillfället så det är klart. Mycket är som tur var redan packat sen förra flytten då jag inte orkat packa upp sakerna.


http://www.adressandring.se  


RSS 2.0