Sthlm eller Jkpg

Stockholm Vs Jönköping

Ja vart vill jag? Stockholm eftersom det finns mer jobb där och brandmansutbildningen samt att jag trivs jätte bra där uppe. Eller vill jag hem till Jkpg först? ingen aning faktiskt..där finns ju inga jobb så vad ska jag där och göra. Sedan bor de flesta kompisarna  uppe i Sthlm också redan så jag vill verkligen dit. Jobb finns det gott om där men lägenhet det är svårare. Det är ju det som är det stora problemet för jag vill ju ha med mina katter också.

Jag har faktiskt satt upp mig på kö till lägenheter i Jkpg i helgen. Sen om jag får någon redan kan jag alltid tacka nej jag har ju inte bestämt mig ännu för hur jag vill ha det.


Film

Mitt stora feta grekiska bröllop

Jag har faktiskt sett den filmen för 3:e gången nu men med några års mellanrum. Den är riktigt kul faktiskt tycker jag. En annorlunda film vilket jag tycker är helt great.

image239

Missing...

Saknad igen!

En månad har gått sedan vi sågs och jag har inte hört någonting på 3 veckor. Det är dags att du dyker upp nu faktiskt. Jag saknar dig och undrar hur du mår, vart har du varit och framförallt nu vart är du??!!
Jag blir ledsen när du försvinner och jag tycker inte om det! Månaderna går fort och snart är det november och då skulle jag få bo hos dig ju men nu är du försvunnen! Hur hade du det i Thailand? Jag ska ju dit i Februari. Dyk upp nu snälla du saknar dig! Puss

Tv

DU ÄR VAD DU ÄTER

Har ni sett Tv programmet Du är vad du äter ? Det är ett rätt bra program samtidigt som att jag kan tycka att det är lite väl överdrivet när det gäller kosten. Jag är inte överviktig men så mycket nyttigt som man borde äta och så mycket  onyttigt jag inte borde äta det äter jag/ äter jag inte! Jag tränar en hel del men jag borde egentligen tänka lite mer på vad jag äter för hjärtat och så ,men jag lever inte som jag lär. Det är svårt att vara nyttig faktiskt för jag äter tex aldrig böner och det känns somt att det är det du ska äta hela tiden!

 http://www.tv3.se/duarvadduater


Livet

Räkningar

Ny månad, nya pengar, nya räkningar! Det är ju synd att räkningarna nästan är större än min inkomst just nu pga att jag studerar samtidigt som att jag jobbar. Det är ju precis att det går runt det ska jag erkänna men det får helt enkelt gå. Jag får tänka på mina utgifter helt enkelt. Jag måste börja cykla igen för jag försöker ju spara till Thailand resan också och just nu går det inte bra.


Resa

Karlstad

Nu har jag bokat resa till Karlstad. Jag ska inte åka förräns i November men det blir ju billigare att boka redan nu. Det kostade mig bara ca 200 kr t/r det är billigt med tåg!  Det var tom billigare än Swebus vilket jag tycker är lite konstigt eftersom dem är billiga annars! Men det beror nog på att det är rätt långt till Karlstad. Det tar ju sin lilla tid att åka dit. Det var väldigt billigt pga att jag dessutom åker under allhelgon helgen.

http://www.sj.se/

Facebook

facebook

Det första jag tänkte på när jag såg sighten
Facebook det var åh inte ännu en till jobbig leta vänner sight. Men det är rätt kul när man sätter sig in i det. Du hittar ju en massa gamla vänner som du inte hört av på flera år. Jag säger som i Rix morron zoo jag vill hissa facebook som finns på nätet.

http://www.facebook.com/

En liten tanke

Ibland blir det inte alltid som vi har tänkt här i livet. Jag börjar känna igen det här lite väl ofta i mitt liv. Eller att personer inte är dem man tror eller trott dem var från början när man först lärt känna dem. 

Sedan säger jag också rätt ofta aldrig mer men så gör man samma misstag gång på gång och man lär sig ju aldrig. Eller gör man det? lär sig av sina misstag  och fel  menar jag fast man ignorerar det?

Vågar man inte chansa så vinner man inget heter det ju. Men man kan också chansa och förlora hela tiden....vilket är bäst?

Jobbet

Hårt arbete

Idag har jag verkligen jobbet hela dagen. Jag jobbade först mitt eget skift sedan efter det gick jag direkt på och jobbade extra två timmar men det var lugnt.

Efter det kunde jag åka hem och äta och räkna lite matte för att sedan åka tillbaka till jobbet och arbeta ett kort pass på en timme igen. Så det har verkligen varit en heldag på jobbet. Jag kunde ju lika gärna sovit över där ju haha.

Jag jobbade extra för jag behöver både pengar och komptid om jag ska åka till Thailand i februari och åka utomands nu redan vid jul. Det är inte gratis att resa inte.


Rolig serie

Roligt på webben


Den här hittade jag på en sida och var tvungen att ta den för den var himla rolig!




image237






Photoshop

Photoshop

Jag har fått en ny hobby, jag sitter med photoshop varje dag och är så stolt att jag kan göra kollage haha. Det var ju inte svårt men när man aldrig arbetat med det programmet innan och är lite små trög som jag så bli jag jätte stolt när jag lyckas!

                                                                                                           Kollage

                                                                      


Photoshop


Filmtime

THE EPIC MOVIE

Jag var hos några kompisar idag på en liten snabb visit. Vi kollade på filmen "The epic movie" . Jisses vilken sjuk film men den var ok. Den hade väl sina poänger ... Men jag har väl sett bättre komedier haha



Mamma

I Vaggeryd

Ja då har jag varit i Vaggeryd några timmar hos min mamma igen. Jag och min bror för en gång skull har hjälpt min mamma med min mormors hus. Snart ett år sen hon dog och vi är fortfarande inte klara med huset! Det tar sin tid och när alla är upptagna med sitt så blir det så här lång draget!

Vi börjar iallafall komma jätte långt eftersom vi anlitat folk som hjälper oss nu. Vi ska ju orka med psykiskt också men jag vill bara bli av med det nu.  Min mamma sa att hon gärna vill fira jul utomlands och jag följer gärna med. OM jag har råd eftersom jag ska till Thailand också...vi får se hur det blir. Jag får väl vinna pengar eller råna en bank eller något haha.

Jönköping

Jag ska åka "hem"

Ska till "Storsta`n" idag...metropolen Jönköping. Nä men det ska bli kul ska träffa lite vänner jag inte träffat på jätte länge. Jag längtar ju hem ibland eller ja för att vara riktigt ärlig så längtar jag hem rätt ofta.

Så nu gott folk ska jag äntligen "hem" för att ta nya tag så jag orkar med att bo i den här stan.

Tired Of Being Sorry

Den nya hitlåten som Iglesias gjort, Tired Of Being Sorry den får mig att tänka på dig Dea. Den påminner om oss två! Om du tänker på texten ordentligt.

" Maybe u were right, Baby I was lonely, I don`t wanna fight, I`m tired of being sorry, Standing at the street, Crying out for you. No one sees me, On the silvermoon..."

Torsdag

Dagens

Låt:
Enrique Iglesias- Tired Of Being Sorry

Tv program: CSI

Video: Enrique Iglesias- Tired Of Being Sorry

Panik: På Jobbet Som Alltid När Vi Var Underbemannade Idag

Ljuspunkt: Gått på Helg Nu !!!

Huvudbry: Mina katter som bråkar hela tiden Och lite matte som vanligt


Kent- Min värld

Kents nya singel  Min värld är bra den med. Jag är glad att jag ska gå på konserten. Den kommer nog vara jätte bra!

http://www.youtube.com/watch?v=eIcXofGhyo4

image214

Bilden är tagen ifrån http://www.youtube.com/watch?v=eIcXofGhyo4

Ännu en musikvideo

Alltså jag brukar då inte tycka om Enrique Iglesias men den här låten maler i min hjärna. Den är riktigt bra :D


Kent ll

KENT:S HEMSIDA

http://kent.nu/

Kent

Kräm (så nära får ingen gå)

Jag vill ha din ryggrad här
Fäst den i mig
Jag är alltid tryggast när
du är en liten bit ifrån
en rörelse i ögonvrån...

Lägg dig ner i gräset nu
Du är så varm här
Jag vill ha min tunga där
du är, så nära att du blir våt
men så nära får ingen gå...

Lägg dig ner precis
som du alltid gör när
Jag vill ha min tunga där
du är, så nära att du blir våt
men så nära får ingen gå...

http://kent.nu/text_visa.asp?textid=22

image213

http://kent.nu/arkiv/bilder_4.asp


Timbaland

Timbaland- The Way I Are

Älskar den här låten fast den inte är så ny då..



Videon är tagen ifrån youtube. http://youtube.com

Dagens/ Onsdag

Dagens

Dagens Låt: Kent- Ingenting

Dagens Måste: Räkna matte!

Dagens Panik: Matten

Dagens Ljuspunkt: Att fler än jag tyckte matte provet var svårt igår

Dagens Huvudbry: Matte lektionen

Oj det blev visst bara om skolan idag hehe.

Kent

Kents nya låt "Ingenting" är bra!



Dagens

Tisdag

DaGeNs LåT:

Timbaland Feat Keri Hilson- The Way I Are.

DaGeNs MåStE:

Vänner- Peter de Vries.

DaGeNs PaNiK:

På jobbet när jag upptäckte att jag inte får någon lön den här månaden.

DaGeNs LjUsPuNkT:

När allt ordnade sig och jag får min lön.

DaGeNs HuVudBrY:

Mitt matte prov som jag inte är säker på att jag klarade.


Lönen

Arbete & Lön

Idag fick jag mig en stor chock. Jag gick in på min sida och skulle kolla hur mycket jag får i lön. När jag sitter där som bäst alltid lika spännande varje gång kommer det upp 4 siffror, 2000 kr. Det kan ju inte vara möjligt tänkte jag. Jag tänkte att nu ser jag fel för ingen människa kan få 2000 kr i lön efter en hel månads arbete fast du vet att du är ledig ifrån jobbet 12 timmar/mån. Det är en omöjlighet att få så lite för så mycket är jag ju inte borta ifrån jobbet.

Nervosisteten började komma och jag började bli väldigt upprörd. Inte kan jag leva på 2000 kr. Två små räkningar o lite mat räcker det till inte mer. Vad gör jag med hyran, bensinräkningen, telefon osv osv. Jag ringde min mamma och förvanade ifall hon eller pappa eller båda två kunde hjälpa mig med pengar.

Efter mycket efterforskningar, några samtal och knappande på datorn har det nog till 97 % ordnat sig. Jag kommer nog att få en hyfsad lön för nu har vi rättat till problemet. Det stora problemet var att jag var timanställd. Då får man lön efter arbetad månad. När du får månadslön får du ju i förskott. Jag är timanställd men har varit månadsanställd och det var det som ställde till det. Jag skulle ha fått fortsätta som månadsanställd men procenten skulle ha ändrat bara. Men förhoppningsvis får jag mina pengar när den 27:e kommer.

Matte provet

Del 2

Ja det är ju synd att säga att det gick Great! Snarare sådär eller jag vågar knappt säga något. En del uppgifter gick jätte bra en del mindre bra. Jag ska vara glad om jag får godkänt för jag är faktiskt väldigt osäker på det. Jag fick total blackout på en del saker jag vet att jag innerst inne kan. Jag gick sist av alla och satt nästan hela lektionen ut. Efteråt vart jag helt tom i huvudet.

Veckans

Veckans begär

Mat-
The och mackor
Musik- Kents nya låt  "Ingenting"
Dator- Blogg, Bilddagboken och Helgon
Godis- Chips och choklad
Träning- Gymet
Tv- Ellen DeGeneres Show, Rachel Rays Show och Desperate Housewives
Vänner- Peter och Andreas


Desperate Housewives

Jippi

Imorgon börjar Desperate Housewives igen! Jag har verkligen längtat jag tycker den serien är jätte bra. Jag såg inte första säsongen så jag laddade hem den för några månader sedan och tittade på den. Ja sedan var jag fast i den serien *glad*


What U Are

What U Are

What U Are
Is What U Get!

U Think About That People !

image204

Blåst?

Har jag blivit blåst?

Har jag blivit blåst eller är jag blåst? Ja en sak vet jag att jag blivit blåst, men jag kom på sanningen och det är skönt att jag hade haft rätt hela tiden! Sanningen kommer alltid fram förr eller senare. 

Men nu vill  jag vill gärna veta om jag blivit  blåst igen, så jag kan gå vidare i mitt liv. Jag vet inte vart du är eller vem du är med eller vart du bor? Enligt källor bor du där du inte ska bo och det förvirrar mig. Varför gömmer du dig? Förklara, förklara!

Tv

TV, Rachel Ray Vs The Ellen Generes Show

När jag är ledig eller jobbar kväll brukar jag titta på Tv typ hela förmiddagarna om jag inte går i skolan och pluggar. Ett av mina favorit program som går på Tv mitt på dagen är Rachel Ray. Sedan efter det brukar jag se på Ellen Show det är också jätte kul. Två rätt så lika program med undantaget att i Rachel Ray lagar de mat också så ibland får man lite middagstips.

Rachel Ray Show The Ellen Generes Show        



http://ellen.warnerbros.com/
http://www.rachaelrayshow.com/  

Tenta

Matte tenta

På tisdag har jag matte tenta. Jag har pluggat i 2 timmar nu men har lite dåligt samvete för i helgen pluggade jag ingenting. Jag har jobbat sen var jag på fest och igår var jag bara så trött att jag inte ens orkade öppna böckerna. 

Jag kom inte hem förräns på eftermiddagen för jag stannade kvar hos mamma så länge. När jag sedan kom hem  gick jag o lade mig i soffan och tittade på tv och film hela dagen istället.
Med andra ord hade jag ingen som helst självdisciplin igår men idag harj ag det som tur är.

Tankar

Tankar

Nytt liv sökes av rätt ung kvinna i 30 års åldern :D
Är det någon som vill byta liv med mig för någon vecka eller så?
Jag behöver en time out!

Kräftskiva

Del 2

Ja då var man på kräftskiva igår hos Mari o Peder. Det blev en del sprit o en massa kräftor o prat. Djupa långa samtal men det var kul igår! När jag vaknade idag var jag dock en aning bakis faktiskt. Dåligt väder är det med ute men det är ju bra för jag måste ändå plugga till matte provet jag har på tisdag!


Högskoleprovet

27 Oktober

Jag tänkte att jag skulle göra om högskoleprovet nu. Jag gjorde provet för första gången i mars i år . Jag kan säga så här: att det gick katastrofalt dåligt. Den enda delen jag var rätt nöjd med då jag bara var 4 poäng ifrån godkänt var ord delen.

Jag hoppas verkligen att det blir bättre resultat denna gången. Jag har ju börjat läsa matte nu på komvux så matte delen ska väl inte bli fullt så dålig som sist. Ord delen borde jag få godkänt på denna gång ja allt borde bli en bättring helt enkelt.

Om jag ska komma in på brandmansutbildningen måste jag ha 1.5 på högskoleprovet eller 15.5 i betyg det är ju helt omöjligt just nu för mig att komma in på varken provet eller genom betyg. Det känns som att jag kommer att få lägga ner min dröm men jag har inte gett upp ännu.

https://www.studera.nu/hogskoleprovet/anmaldigviawebben.322.html

Kräftskiva

Imorgon ska jag på jobbfest på kräftskiva. Årets första o enda förmodligen. Det ska bli så kul och jag har tagit ledig ifrån jobbet på söndag så jag kan festa lite också. Jag älskar ju kräftor..funderar på att köpa en köttbit också så jag kan grilla.


Vänner

Vänner

Det är tur att jag har dig Peter. Vad skulle jag göra utan dig? Du är min bästa vän och just nu önskar jag att jag hade haft råd att åka till dig redan nu i helgen för jag behöver komma bort härifrån! Men snart så kommer jag och hälsar på dig.


Saknad

I Miss U

Du är saknad här hos mig. Jag vill att du ska komma tillbaka nu för jag behöver dig. Jag förstår inte vad som hänt jag mina aningar men jag vill fortfarande att vi ska vara vänner. Jag mår bra av dig och när du försvinner mår jag så dåligt.

TV Serier

Gilmore Girls

Gilmore Girls
är ju en av mina favorit serier. Upptäckte nu att det var en liten notis i aftonbladet om serien. Det är kul för det är inte ofta man skriver om själva serierna. Jag är ett äkta Gilmore Girls fan och jag har nästan alla säsonger hemma.

image189 

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/tv/article753854.ab

Truman Show Vs Jenny

En dag utan mening

Idag känns det som att det kommer bli en dag utan mening. Det har ju redan hänt massor av saker i och för sig men det är ju bara konstiga saker. Ibland känns livet som en enda såpopera för mig. Jag menar lever jag i en fantasivärld eller vad? Ibland känner jag mig som Jim Carrey i filmen Truman Show han lever ju i en fantasi värld. Allt som händer honom är ju inte en slump och allt som händer mig nu är inte heller någon slump. Det måste ju finnas någon mening med allt. Det känns jätte tungt med allt som händer just nu men en dag kanske det blir bättre. Så jag slipper känna mig så här ledsen.


Eniro

Eniro/ hitta.se

Ja eniro och hitta.se vad konstiga dem är. Idag när jag sökte på dessa två sökplatser så hittade jag min kompis på en adress där han inte bor längre. Den adressen har dessutom aldrig funnits där innan men idag dök den bara upp. Då jag ringer upp så visar det sig att någon annan bor där men inte han? Hur kan det komma sig? Det är likadant med en annan kompis jag har han står på en adress där han inte bott på nästan 2 år! Jag kan dessutom hitta mig själv på både eniro och hitta.se fast jag har bett om att de ska ta bort mig för över ett halvår sen.
Jag menar hur pålitligt är det när man märker att sådana här saker händer?

http://www.eniro.se  http://www.hitta.se

Thailand

Part ll
                                                                                     Inför resan till Thailand

                       Idag har jag kollat upp när jag behöver vaccinera mig och vilka vaccinationer jag behöver.
                                                       Jag behövde bara ta för hepatit A tydligen. 
                                             Jag som nästan var säkert på att jag skulle behöva ta för
                                                                                          hepatit B
                                                            också. Ja men det var ju skönt det då.

                       Sedan behöver jag inte göra det förrän i november så det är ju lång tid kvar tills dess. 
                         Nu måste jag göra upp en budget för hur mycket pengar jag ska spara till mat o russel.
                                                                 Jag har kollat in hotellet också. Jag ska ju till
                                                                                                   Hua Hin
                                                                hotellet heter Tip City eller något sådant.
                                   Vi kommer att vara 2 dagar i Bangkok också. Vi åker igenom Fritidsresor
                                                     och vad jag kunde se på bilderna såg stället
                                                                                            jätte fint ut.
                                                            Hotellet vet jag inte ännu men det blir säkert fin fint det också.

http://www.fritidsresor.se/




 


Thailand

Thailand

Jippi !!  I Februari blir det Thailand, Hua Hin  för min del. Ska dit för att min pappa fyller 70 år och han bjuder på resan. Det blir "bara" en vecka som han sa men vaddå bara? Jag är lycklig! Bättre en vecka än ingen alls. En fin fin 30 års present med tanke på att jag fyller 30 år bara 1-2 dagar efter att jag varit i Thailand.  Det kunde ju inte bli finare present alltså. Åh jag är världens lyckligaste Jenny!

Thailand here I come


Rix Fm Morron Zoo

Hissa och Dissa

Jag är en trogen rix morron zoo lyssnare! Ni kanske har hört deras hissa och dissa inslag. Det är ju så roligt! men på fredagar är det ännu roligare då de kör veckans fräckis. Vissa tycker att andra program är bättre dvs Gry o Adams program. Jag nämner inga namn Vicky :D


image188

http://www.rixfm.com


Känslor

Känslan

den här känslan som jag har
är inte min
den blev kvar, är den din?


Myspys

Myspys hos familjen Arvidsson/Almhagen.

Jag har varit hos Jenny, Jesper o lille Viggo i Jönköping en sväng. Viggo har vuxit och är så söt så!
Jag lånar honom lite!




Camilla Martelius

Jag älskar shopping och tycker om design. Jag kan i och för sig inte jätte mycket om design men har en favorit designer när det gäller väskor. Camilla Martelius ...Jag älskar hennes väskor. Jag har två stycken och kommer att köpa fler produkter av henne. Nu är jag lite sugen på  att köpa en neccesär eller en plånbok.

Detta har jag:



Detta vill jag ha:



  http://www.camillamartelius.com/welcome.aspx

Onödigt vetande

Dagens Lista


DAGENS LÅT: Fergie: Big girls don`t cry
DAGENS KLÄDSEL: Jeans o grå luvtröja
DAGENS DUSCH: Efter jobbet
DAGENS FRISYR: Uppsatt
DAGENS MAT: Lasagne till lunch, världens pastasallad till middag/kvällsmat
DAGENS HÄNDELSE: När min jobbarkompis tyckte att jag skulle ha en badring på mig när jag räddar badgästerna på jobbet om de skulle få för sig att sjunka
DAGENS PLANER: Skola & Jobba
DAGENS VILL HA: Nya hörlurar till min mp3
DAGENS SAKNAD: Dea
DAGENS DROG: Dea & Peter
DAGENS TRÅKIGASTE: Jobbet
DAGENS DUMMASTE: Spillde ut mitt glas med vatten när jag skulle äta min middag
DAGENS FINASTE: Mina kelgrisar Selma o Zepe
DAGENS KÖP: Middag/kvällsmaten jag köpte ikväll
DAGENS GODIS: chokladbit
DAGENS HUMÖR: Sådär upp & ner
DAGENS SJUKA: Min kompis historia om hans 30 årsdag
DAGENS KOMPLIMANG: Hej snygging
DAGENS LYCKA: Maten
DAGENS KÄRLEK: Dea
DAGENS STORA BILRESA: Min korta biltur till jobbet
DAGENS TÅGRESA: Ingen
DAGENS GRÅT: Inte idag
DAGENS DRYCK: Citron Loka
DAGENS SPAN: Någon kille på jobbet nere i gymet kanske
DAGENS KÄNDISSPAN: Finns inga kändisar här
DAGENS TELEFONSAMTAL: Min mamma

Testing, testing

Testing, testing : Vilken kändis dejtar du?

Jag fick ett tips om ett roligt test man kan göra på Internet.  Testet heter :  "Vilken kändis dejtar du? "  Jag gjorde testet och mitt resultat blev att jag skulle dejta Martin Stenmark haha.

http://www.tiiamo.se/dmz/famedate/default.aspx


Möss

Skojiga Möss

Tänk om man hade ett par sådana här möss hemma?!
Det skulle mina katter tycka om eller kanske inte?.


image175


Back to the 80`s

Kommer ni ihåg fragglarna? Åh dem var ju så söta! Jag älskade att titta på det programmet när jag var liten. Barnprogram var ändå bättre förr!




image173

Roligt på nätet 4

Hur blev det med knapparna?

Jag beställde ju knappar på nätet på hemsidan www.knapp.nu

Jag blev helnöjd! Här är resultatet av mina bilder jag gjorde knapparna utav.


RSS 2.0