Lätt påverkad tjej

Mina bekymmer

Dåligt samvete har jag idag och har haft några dagar nu. Det är för lite allt möjligt, inte bara en enda orsak, men  varför har jag det? Jag har en massa egna saker jag måste ordna upp i mitt liv och jag har inte tid att tänka på hur andra känner hela tiden som jag gör just nu. 

Jag har ett nyårslöfte och det är att jag ska tänka lite mer på vad jag behöver och inte vad alla andra behöver. Det är dags för mig att börja tänka på mig själv så att jag börjar må bra igen. Jag kommer inte bli någon självupptagen bitch för det lät nästan så, men jag kommer tänka mer på vad jag ska göra för att sluta må så dåligt som jag gör hela tiden. Det är dags för mig att blicka frammåt! 100 % full fart frammåt och försöka att aldrig mer tänka bakåt.


2008

Några få saker under 2008 års kommande händelser

Nytt jobb ska påbörjas i Januari.
I Februari flyttar jag hem till Jönköping åh så underbart!
Resa till Thailand, Hua Hin o Bangkok i Februari.
I mars fyller jag 30 år oj så gammal jag börjar bli!

De tre första månaderna på året kommer vara super tror jag.







Happy New Year

Gott Nytt år!

Ja då går vi snart in på  ett nytt år, 2008. Nytt år, nya möjligheter,
nya drömmar, nytt liv. Ett nytt år som förhoppningsvis
kommer innehålla mer positvia än negativa saker än vad 2007 gjort.

2007 vill jag helst glömma för detta året har nästan bara varit
en enda röra och en massa besvikelser! Jag tänker försöka lägga
detta hemska året bakom mig och blicka frammåt på allt positivt,
som kommer hända de första 3 månaderna på 2008 för min del.

 
bilden är privat

                                                                                

Längtan

Längtar efter någon speciell

Längtan efter dig är stor men jag kan inte göra någonting åt den eftersom jag aldrig sagt till dig vad jag känner.
Jag vill så gärna säga som det är men jag kan verkligen inte det. Det skulle förstöra så mycket och det vi har vill jag ha kvar så länge det går. För om jag säger som det är och du inte känner likadant kommer vi  nog att aldrig prata mer med varandra igen och det är ju synd. Åtminstonde kommer vi nog inte kunna prata på några månader iallafall så det är lika bra att jag håller tyst.

Jag vill inte förstöra det vi har för det betyder så mycket för mig just nu och det är det enda trygga jag har. Dessutom börjar jag tvivla nästan eftersom jag ibland tycker om två personer lika mycket. Jag vill ha båda lika mycket också så jag kanske inte är så kär som jag tror innerst inne? Jag vet inte...jag vet ingenting just nu. Mitt liv är ett enda stort KAOS!

Nyår

Nyår 07/08

Nyår detta år kommer i skrivandets stund firas helt själv. Eller ja mina katter finns ju här såklart så jag är inte helt ensam. Jag har överlevt ett helt år väldigt ensamt så om jag har gjort det borde jag överleva en nyår också. Det är trots allt "bara" ett nyår. Det blir ju vad man gör det till faktiskt och jag kan ju åka till min mamma för hon är också ensam. Men då föredrar jag nästan att vara helt själv faktiskt och det där lät ju konstigt men det är så jag känner.


Vänner när det som mest behövs

Ett litet Tack!

Tack Peter för att du finns! Du ska veta att jag blev jätte glad när du ringde på julafton när man kände sig som världens ensammaste människa på den här jorden. Likadant på juldagen när man mådde som sämst pga för mycket alkholintag kvällen innan :P.

                      

Juldagen

Juldagen 07

Katastrof! Förfesten var kul men sen ute på stan här i Värnamo. Aldrig mer säger jag aldrig mer! Så himla tråkigt verkligen. Det var verkligen bortkastade pengar. Var på hotellet här i Vmo det var inget vidare så jag var bara där i två timmar sen gick jag hem. Jag kände mig så dålig i natt också det var länge sen man gjorde det när man var ute och festade. Efter den här helgen dvs 4:e helgen i rad med fest känns det som att jag vill ha en vit helg nästa helg.

                                                   

Julafton

Julafton 07

Julafton i år var ok. Det blev lite julmat, julklappar och film med vin och likör hemma hos mamma. På juldagen kom min bror med sin familj och vi hade en liten julafton till eftersom dem skulle få sina julklappar.




Sista arbetsdagen i Värnamo

Badet

Idag gjorde jag min sista arbetsdag på badet här i Värnamo. Nu slutar jag för gott för jag fick inte det fasta jobbet, men jag fick däremot ett nytt jobb. Jag fick badmästartjänsten i Norrhammar ,jippi! Ett helt år fick jag så nu är hela året 2008 räddad och jag ska flytta hem i Februari. Allt har ordnat sig till det bästa och jag kommer att må mycket bättre nu när jag äntligen får komma hem. Efter alla motgångar ser min framtid lite ljusare ut både ekonomiskt och emotionellt.


Komvux

Komvux- Matten

Jag blev godkänd i matten till slut! Jag hade bara ett enda fjuttigt poäng under godkänt på nationella provet och omtentan blev underkänd men så lyckades jag samla ihop 10 VG poäng och jag har varit på nästan varenda lektion missat en enda så därför fick jag godkänt. Det känns underbart för jag har verkligen satsat både pengar och en massa tid på det här. Jag har kämpat tappert!

Vänner

Tack Jenny!


Tack för att du hjälper mig med mina stora problem. Det måste ju finnas några bra lösningar på problemen. Jag ska tänka lite här nu framöver hur jag kan ändra på saker och ting som kan hjälpa mig så jag kan unna mig något någon gång! Jag har redan börjat spåna på lite idèer  som jag har, men det täcker inte allt. Men jag ska fundera här nu över jul så jag kan starta det nya året bättre än vad jag gjorde förra året.

                                                    

Bästa vänner

Jenny & Peter


Jag och min bästis!

image297


30 års Fest

En liten födelsedagsfest för Pia

Igår kväll var jag på en liten 30 års fest hos Pia ute i Taberg. Det var jätte kul och sen var vi ute på O`learys inne i Jkpg vilket jag aldrig varit innan. Det har bara inte blivit så men vad kul det var. Det får nog bli mitt nya ställe att börja gå ut på för det var rätt kul. Men idag är jag trött inte bakis men jätte trött.

                                             

                          


Brother & Brother texten

Har ni tänkt på texten, särskilt refrängen? Det har jag och om jag byter ut ordet she till he så känner jag tyvärr igen mig just nu.
 
"Belive me brother o brother he will breake your heart, leave him tonight.. He`s gonna tare you appart just stay and fight. He will have som fun and then he run away to someone else, belive me brother o brother he`s gonna breake your heart listen to me I`m setting you free."

Brother O Brother

Måns Zelmerlöv- Brother O Brother


No One

Alicia Keys- No One


Hipp hipp hurra

Födelsedagskalas

 Jag har ju glömt att blogga om helgen kom jag på.  I lördags var jag på lite födelsedagsfirande i Vaggeryd. Min äldsta brorsdotter fyllde ju år och så har den yngsta fyllt år också så jag firade båda två. Men Jennifer var ju huvudpersonen denna kväll. Eftersom jag är en lite "fattig" faster för tillfället blev det lite billigare presenter men Jennifer blev jätte glad ändå.


Facebook

Jag är facebook nerd?

Jag är nog en facebook nerd. Jag erkänner att jag är inne varje dag där ibland flera gånger/dag. Det bara blir så fixar och donar. Idag tex skickade jag en massa presenter till folk och gjorde roliga test. Igår mass "poked" jag en himla massa vänner. Det är bara att erkänna att jag är fast där. Jag har ju varit medlem där sen juli men då var jag inte så aktiv. Det blir nog bättre när jag flyttar hem till Jönköping då blir det mindre tid för datorn och mer tid hos vänner!

Dinosaurie Videos

Roliga tecknade kortfilmer











En jobbig dag

På jobbet

Vart ska jag börja någonstans? Två jobbiga dagar har man tagit sig igenom nätt och jämt.
Igår var det jobbigt rent psykiskt så jobbigt att jag inte ens gick till skolan men till jobbet släpade jag mig till slut. Sen att man såg ut som ett vrak gjorde ju inte saken bättre precis men jag har inte råd att vara hemma.

Idag var det jobbigt på jobbet. Blev nästan spottad på och nästan iputtad i vattnet. Sen blev man kallad för blatte hatare också jag menar hallå? Jag blatte hatare? För det första är jag själv inte helsvensk för det andra hade jag aldrig fått jobb på en allmän arbetsplats om jag varit det. Det är tråkigt när badgästerna betèr sig som svin och sen när de blir tillsagda blir man hotad till på köpet.

Nära och Kära

Film tips

Har ni inte sett filmen Nära och kära då ska ni göra det. Den är så rolig  och går på tv 1000 family nu. Jag har sett den innan med en kompis och vad vi skrattade.

Filmen handlar om en psykiatriker som har en tjej som går till henne sen 6 år tillbaka och pratar om sitt liv och sina problem och en dag börjar hon prata om att hon träffat en ny man och blivit så kär. Psykiatriken tycker det är jätte kul och höra om hennes patients nya kärlek enda tills det kommer fram att det är psykiatrikens son. Det är då helvetet börjar för stackars psykdoktorn.

Se denna filmen den är så kul! Meryl Streep är lysande som alltid när hon gör filmer.


                                                                  http://www.bio.nu/photos


Julskyltning i Jönköping

2007 års Julskyltning

Idag var jag inne i Jönköping på julskyltning. Det var kul faktiskt fast man inte gör så hemskt mycket mer än att gå i alla affärer och drömmer om allt man vill ha efter februari månad typ. Men det var kul för jag var inte på någon julskyltning förra året pga diverse tråkiga omständigheter. Sedan var jag på mitt favorit cafè dvs på Johan`s cafè.  I love that place och det är mitt andra hem när jag flyttat hem till Jönköping. Jag har ju två år att ta igen haha.

Julfint i Jönköping                                      Johans Cafè...mums...!
     
                        

Helgen

Tråkig helg

Jag har inte gjort något vettigt i helgen. Bara legat i soffan och kollat på en massa serier jag tagit hem. Jag har inte pluggat något heller men idag ska jag både plugga och städa tänkte jag. Ur tråkigt väder är det också så jag blir inte gladare för det precis. Jag borde åka och handla idag också så jag ska försöka ta tag i detta. DU lyser som vanligt med din frånvaro men det var ju väntat. Jag blir arg på både dig och mig själv för att jag stannar kvar! Men det är svårt när man har så mycket känslor som jag har för dig tyvärr.

RSS 2.0