Minnesförlust

Black out    

Det är nästan tråkigt att jag inte minns sista året. Idag är det Valborg och jag kan inte minnas vad jag gjorde förra året på Valborg? Eller har jag förträngt mina minnen? Jag gjorde säkert ingenting förmodligen precis som idag. Jag ska ut på fredag men hade gärna velat gå ut ikväll men fick inte med mig någon ut. Men på fredag blir det piren med några jobbarkompisar och det ska verkligen bli jätte kul!


Jenny



Selma & Zepe

ÄLSKLINGARNA  image370



Det är tur att jag har dessa två små fyrbenta varelser trots att dem går mig på nerverna ibland.

Sorgligt

Livet

Det jag trodde skulle bli en bra start på året blev verkligen inte som jag tänkt mig. Jag vill nästan flytta igen men vart? Stockholm vore jätte roligt verkligen men jag har ju ingen lägenhet där tyvärr och köpa en där kostar ju multom med pengar!

Kanske blir det bättre i höst då jag ska börja både med dykning och kanske fäktning. Ska försöka börja träna lite på friskis också så blir det nog lite roligare. OM jag inte kommer in på brandmansutbildningen det skulle verkligen vara det optimala! Det skulle var SÅ KUL!

Det börjar för övrigt bli lite tråkigt att vara själv också,  det är snart 2 år men tiden går verkligen fort när man tänker efter !

AFTER WORK

AFTERWORK

Jag har varit på afterwork för första gången i mitt liv med Kirsi. Jag tog dåligt med bilder men här har jag en iallafall. Det var god mat, lite lagom med folk men ingen man kände mer än Kirsi. Men det var kul faktiskt väldigt skönt att komma ut bland folk och "spana" lite haha. Jag kommer väl försöka att gå nästa vecka också förmodligen. Det är bra för mig att jag börja komma ut lite igen för jag har suttit och ugglat tillräckligt länge nu och om jag någon gång ska träffa någon igen måste jag börja gå ut lite mer.

                                                                                                 

                                                                                       image364 


Min älskade Selma

Balkongäventyret image367

Stackars min gosiga Selma! När jag var på min shoppingtur idag på stan och A6 hade jag råkat stänga ute Selma på balkongen. Hon har alltså varit där ute ensam i nästan 5 timmar! Det var ju tur att det var varmt och fint väder idag fast det är klart att jag skäms! Jag har mycket dåligt samvete över det här och jag som alltid tittar extra noga så att båda katterna inte är instängda någonstans innan jag går annars. Men inte idag...idag var jag slarvig. Detta ska aldrig hända mer igen och visst det gick bra med Selma förutom att hon är väldigt sur och gnällig på mig och Zepe nu!

                                                                                       image363


Shopping

Löning och slit

Tack vare att jag sålt ett tält, två klänningar och Mary Kay produkter + en bra lön den här månaden så har jag kunnat unna mig lite extra den här månaden som snart börjar och ändå har jag betalt tillbaka lite på mitt lån. Det känns jätte bra idag och jag hoppas att denna månaden klarar jag ekonomin hela vägen ut. Jag har verkligen gjort upp min budget och för kassabok över precis allt jag köper.

Jag har kollat upp lite kort också på olika banker så jag kan skaffa mig ett rent shoppingkort med bra ränta.
Jag kommer nog satsa på ett Mastercard genom GE moneybank, men jag ska dubbelkolla med en kompis om jag gör rätt i att spara pengar där.

Här kommer bilder på min lyckade shoppingrunda där jag fyndade en del på rea!

                            Crocker
Skor                    Jeans         toppar      Knickers


Turkiet

Då har äntligen "veliga familjen" bestämt sig. Det blir Turkiet och det blir "Pegasos world" : http://web2.nazar.se/nazar_concept/pegasos
Anledningen till att vi tog mer barnvänligt är ju att min bror ska ha med sig sina barn. Men det blir säkert jätte bra. Det ska bli skönt med lite semester! Längtar till Juli!

image358

Hjärtklappningar

Då har det börjat igen...Ja jag pratar om mina hjärtklappningar, åh så långsamt :(
Vad trött jag blir och jag mår verkligen inte bra efter att jag fått det. Jag försöker verkligen fundera över om det är något som stressar mig och jag vet ju vad det är eller ja en del av det.
 
Ett exempel är att jag stressade häromdagen med ansökningar till brandmans högskolan för att jag inte fått hem papper i tid som jag behövde.  Sedan är det att jag saknar vissa personer så mycket som jag inte pratat med på länge att det gör ont och det stressar mig. Vad är det mer? Jo att jag vill börja med två nya hobbys men jag tror det är försent och jag måste vänta enda till hösten och jag skulle verkligen behöva börja nu genast för jag har massor med dötid då jag inte har någon att umgås med så jag behöver börja redan nu.

ja ja allt ordnar sig nog synd bara att dem två pojkarna i mitt liv som jag tycker om mest lyser med sin frånvaro så hårt att de borde ha neonskyltar på sig!

Saknaden efter dig

Saknaden efter dig...

Med både glädje och nästan sorg tänker jag tillbaka på första gången vi möttes. Jag blir varm i hela kroppen och lycklig samtidigt som ångestkänslan dyker upp och jag blir alldeles förtvivlad bara av att jag ser dig och hör om dig.
 
Att vi inte har pratat på ett tag gör ju inte saken bättre precis det gör mig bara ledsen. Jag önskar hela tiden att du någon gång kunde ringa, att du kanske kunde ägna dig några tankar åt mig och kanske tom. sakna mig. Det är nog för mycket önsketänkande och för mycket begärt från min sida men jag kan ju alltid önska.

Jag har nog tyckt om dig enda sedan första gången vi sågs. Det var ett bra tag sen nu men jag har aldrig sagt det till dig för rädslan att förlora dig helt.

image357

Att våga släppa taget

Val

Det är tråkigt att jag har så svårt för att släppa taget om dig. Jag är stolt över att jag inte har ringt dig på ett par veckor , men jag har försökt att nå dig på msn ett par gånger men utan resultat.

Jag vet att vi inte är dem vännerna nu som vi var förut men jag har inte slutat att hoppas heller tyvärr. Jag borde ha gjort det vid det här laget för det har gått för lång tid.

Men det kanske också det som är problemet? Det har gått så lång tid dvs alldeles för lång tid, att det inte finns någon utväg!....eller har jag helt fel kanske?

Det finns bara ett sätt att ta reda på det men jag är för feg så jag låter det vara som jag gjort i snart ett år. Håller inne med mina känslor och låtsas som att det är bra som det är.

En helg utan mening

  Tack för att det snart blir vardagI'm So Bored

Thank`s god att det snart är vardag. Jag är ledig imorgon och ska umgås med lite vänner är det tänkt. Nu får det vara slut med ensamheten!

Ibland blir jag besviken på mig själv som var så naiv att jag trodde att allt skulle bli så bra när jag flyttat hem igen. Det känns nästan som att det blev värre. Nä inte värre men det blev inte jätte mycket bättre det är synd och säga.
Eller så börjar jag att bara bli en ung bitter kärring haha.

Helgerna är verkligen fyllda med ångest och besvikelser och det har varit det enda sedan jag flyttade hem igen. Jag hoppas att det snart vänder annars får jag nog överväga att flytta härifrån snart igen...






Mitt kära Tv spel

Playstation 2

Idag sålde jag mitt Playstation 2. Dels behöver jag pengar men framför allt, så insåg jag att jag spelar nästan aldrig på det ändå. Jag vill hellre ha ett Nintendo Wii när jag en gång får råd till det när det är helt utdött haha. Det är bättre att spelet är där någon får användning för det.

Jag tänkte om jag skulle försöka få en del kläder och annat sålt på e-bay men jag får inte upp några bilder hur jag än gör. Hmm jag får be en kompis om hjälp.


Hej då mitt kära Ps2 och hej till mitt nya liv utan tv spel haha. Men jag har ju mitt Nintendo Ds och Nintendo 8 bits kvar iallafall.


Pimp my hair

Hår förändring

Idag har jag klippt och slingat håret svart och brunt. Det blev riktigt bra faktiskt. Jag gjorde så att slingorna syns mest där bak och om jag sätter upp håret vilket jag gör väldigt ofta eftersom jag badar hela tiden på mitt jobb. Jag är jätte nöjd det behövdes en kippning håret var jätte slitet pga att jag inte haft råd att klippa mig på jätte länge och allt badande i klor och saltvatten när jag var i Thailand.

Resultaten kan ni se här!





Ensamhet

Ensamheten tär...

Det är nog nästan 4:e helgen i rad som jag är ensam...det är aldrig någon som vill hitta på något. Alla har ju sitt och sina familjer eller pojkvänner. I början kändes det som en lättnad att ha flyttat hem igen nu tär det lika mycket som det gjorde i värnamo. Jag är lika ensam här som jag var där borta. Det spelar ju inte direkt någon roll om jag skaffar mig en hobby ja man träffar ju lite nytt folk men frågan är om jag kommer umgås med dem på helgerna då man inte dyker bara för det.

Jag försöker tänka på dem lyckliga stunderna det vill säga min födelsedagsfest men mest på helgen då jag fyllde år. Det var då jag var som lyckligaste på väldigt länge och det var då min bästa vän var här. Att bara ha någon som gick omkring i lägenheten var skönt , som inte är luddig och har fyra ben :P dvs mina katter.

Tankar om livet

Mina återkommande tankar

Ibland önskar jag att mina tankar kunde stoppas. Att jag skulle sluta tänka så mycket på det som jag tycker är dåligt och även det som är bra men mest på det som är dåligt förstås.

Livet blir ju vad man gör det till men när man försöker att få ett så bra liv som möjligt ,men det ändå inte blir det fast jag försöker så ger man till slut upp. Det finns vissa ljuspunkter i mitt liv men dem gångerna kommer väldig sällan tyvärr. Men snart är det sommar och då kanske humöret också bli bättre vad vet jag?

En trevlig helg

En underbar vår helg

I lördags var jag i Vaggeryd och hjälpte mamma med mormors hus. 
Vi har ju tömt det men så fanns det lite möbler kvar där,
samt att hela smedjan skulle tömmas. Där fanns allt möjligt ,
såsom spadar, krattor, maskiner och skräp. 

Det känns trots allt ganska bra nu när allt är helt färdigt, 
samtidigt som att det känns konstigt att man kanske aldrig mer
sätter sin fot mer i det huset, vilket känns vemodigt.

Efter det har jag fått mina däck bytta till sommardäck 
samt att jag städade bilen och satte in mina nya
överdrag på sätenasom jag fick i julklapp av mamma. 
Nu ska jag bara tvätta bilen också men det får bli imorgon
när det är lite mer sol för sen är bilen vår fin.

Vi har också bestämt resa nu och det blir till
Egypten i sommar till Hurghada och det ska verkligen
bli jätte roligt ! Jag har ju varit i Egypten innan,
men det ska bara bli kul att åka tillbaka.


Tidsfördriv


Lite roligt

1. Vilket år är du född?




1978 Ford Mustang King Cobra

2. Hur defenierar du din sexuella läggning?



3. Vilken är din bästa egenskap som kärlekspartner?

Ladda ner  bilden

4. Din sämsta egenskap som kärlekspartner?




5. Vad söker du hos din partner?

 



6. Vilken var din första hemliga barndomsförälskelse?

Val Kilmer

7. Vilket yrke är det sexigaste du vet?



8. Vilken kändis är hetast enligt dig?



9. Vad gör dig avtänd?



10. Vem hade du första riktiga förhållande med?



11. Vilken kroppsdel förutom munnen gillar du mest att kyssa på din kärlekspartner?



12. Ett kärlekspar på Tv eller film du gillar?















Serie fanatiker

Jag en serie fanatiker

Jag tror att jag har blivit en riktig serie fanatiker. Jag tittar på en massa serier när jag väl tänker efter. Jag tittar dock inte på så mycket på tv, men däremot tar jag hem en massa. Snart är det sommar och då kanske jag har ett liv så jag inte har tid för allt detta tv tittande haha. Jag har ett liv men jag har verkligen en massa dötid också har jag märkt. Kanske beror det på att jag är en nattmänniska och är uppe många timmar på det lilla dygn vi har.

Saknad

Vänner

Jag har inte hört av dig på ett tag vännen. Jag undrar hur du mår och vad du gör? Saknar dig, hör av dig snart! Det hade varit kul om vi kunde ses snart igen. Det var ett tag sen nu så det är på tiden att vi ses!

Min helg

Helgen som varit

Helgen som just tagit slut var jätte tråkig. Jag var ensam hela helgen, såg på film, åt mat, sov, läste och myste med mina katter. Det var ingen som var hemma därför var jag själv. Det var skit tråkigt men nästa helg blir mer intensiv. Jag antar att man måste ha lite tråkigt för att uppskatta det roliga i livet. Eller hur är det man brukar säga?
" för att ha roligt i livet måste man ha tråkigt ibland ". Ja det är nog så tyvärr och nu ska jag ha ännu tråkigare i fin fina vädret för nu måste jag städa. Jag kan inte skjuta upp det längre nu!


Pimp my sofa

En helt ny soffa

Jag behövde ett till lägenhetslyft. Så jag tog tag i saken när jag fyllde år. Jag fick nya tavlor, nya taklampor och nya kuddar. Efter detta har jag även köpt ett överdrag till min soffa som är precis sönderklöst. Egentligen har jag inte pengar till det men det var verkligen nödvändigt. Katterna är precis galna när de börjar klösa.

Min "nya" soffa med mina nya kuddar och överdrag



Mina nya                Min nya         Min nya
Sängkuddar          taklampa        tavla


RSS 2.0