Vänner?

Vänner?

Är vi fortfarande vänner? Vi har inte pratat sen i lördags och då blev allt fel. Jag saknar dig och jag hoppas att du förstår att det bara blev fel jag är inte långsint. Jag vill prata med dig i telefon det var väldigt länge sen nu. Om vi gör det ordnar ju sig allt när man pratar på msn hör man ju inte varandras tonlägen det är då allt blir fel! Jag är ledsen över detta väldigt ledsen.


Jag & Min bästa vän

Vänner    

Jag åker till Karlstad imorgon! Jag har typ aldrig varit i Karlstad det ska bli kul! Ännu roligare är det att jag ska träffa Peter som jag inte sett sen 2004 och det var ju ett tag sen om man säger så. Det ska bli jätte spännande och jätte kul!


Packat o klart

Packat o klart

Ja då har jag lagt fram allt jag ska ha med mig på resan. Jag har inte packat resväskan ännu men det är bara för att jag alltid stirrar upp katterna då och det är så onödigt. Det är bättre att de inte vet ännu. Kattvakten är fixad, lägenheten städad,  allt är i stort sätt klart. Får inte glömma min present till min kompis också. Måste ringa och prata med honom också, för nu vi har inte hörts på ett tag. Det ska bli så kul ser verkligen fram emot att få åka iväg lite komma bort från allt och unna mig att ha roligt.

Varför

Varför?

Varför gör du så här emot mig. Skönt att jag ska flytta snart och sluta på jobbet. Det jag fick höra idag var ju bara för mycket. Är du helt galen och dum eller. Så som du sagt om mig borde man inte få säga. Egentligen borde jag ju gå till facket men de sa ju sist att de kunde inte hjälpa mig med personer som har attityd problem vilket är väldigt synd. Du får ta och ge dig nu någon barnsligare människa får man ju leta efter och du ska vara vuxen? bääää säger jag du är ett svart litet får du.

En lång dag

Hemma i Jönköping

Det har varit en lång dag idag. Jag har varit hemma i Jönköping fick inte mycket uträttat men jag har haft det jätte bra. Jag har varit hos en kompis och hälsat på. Jag längtar verkligen hem kan det inte bli Februari nu så jag får flytta hem?

Annars i morse var det inte muntert här. Är fortfarande ledsen och arg för saker som hände för någon dag sen.  Jag ska citera något som en person sa till mig en gång: DU kunde lika gärna slitit ut hjärtat på mig och stampat på det för så känns det som att du gjort faktiskt.


Enrique Iglesias

http://www.youtube.com/watch?v=X86S5oZzzh4


Timbaland

Timbaland- Apologize

Denna o Iglesias låt är dem bästa just nu och stämmer så bra i mitt liv just nu.


Apologize

Apologize

Apologize - One Republic feat. Timbaland

I'm holding on your rope, Got me ten feet off the ground
I'm hearin what you say but I just can't make a sound

You tell me that you need me
Then you go and cut me down, but wait

You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around, and say that...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

I'd take another chance, take a fall
Take a shot for you

And I need you like a heart needs a beat
But it's nothing new

I loved you with a fire red
Now it's turning blue, and you say...
"Sorry" like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
It's too late to apologize, yeah
I said it's too late to apologize, yeah

I'm holdin on your rope, got me ten feet off the ground... 

http://madeleinec.tjejsajten.se/ 


En dålig dag

En mycket dålig dag

Det har inte varit en bra idag. Det började dåligt och ännu sämre blev det sedan under tiden som dagen började gå. En massa stress, händelser som inte var så trevliga och så jag var jag på dåligt humör efter den lilla onödiga incidenten igår kväll/natt. Det sista ordnar sig det gäller bara att lugna ner sig lite ta det som det kommer.

Det som hände på jobbet gick som tur var bra sen. Äntligen får jag vara ledig jag behöver det. Städa, packa inför resan jag åker upp till min kompis Peter på torsdag. Det ska bli så skönt att slippa skiten här hemma.

Maybe u were right

Tired of being sorry

Maybe u were right, baby I was lonely, I don`t want to fight I`m tired of being sorry...

Trött på det här nu! När ska allt bli så normalt som möjligt igen? Vad jag än gör så är det ju inte bra så säg mig vad ska jag göra då? Sakta men säkert dog en bit av mig men det är ju inte bara pga av mig själv....

Högskoleprovet

Katastrof

Varför försöker jag ens? Jag har redan rättat provet det är utlagt på internet nu. Den delen jag tror det gick ganska bra på den ströks. Ett block hann jag inte skriva av mina svar så jag har ingen som helst aning om hur många rätt jag hade. Det var ord delen och den gick MYCKET bättre förra året måste jag ju säga. Det är synd att jag inte hann och öva något i år på ord. Jag har haft så mycket och träna på till matte proven. I morgon kväll eller måndag ska jag börja hårdplugga till nästa matte tenta som är om ca 2 veckor! Matte delen gick väl inte jätte bra men bättre än förra året. För att sammanfatta allt hade jag ju hoppats på att det skulle gått lite bättre men men nu tar jag nya tag.


Lägenheten/ Dalvik

Dalvik

Lägenheten jag tackade nej till utan att titta på den var uppe på Dalvik. Jag tog mod till mig och ringde och frågade. Jag är glad att den var där det är inte dåligt område men jag trivs inte riktigt där uppe så det känns bra nu att få komma till Österängen. Jag längtar verkligen och det ska bli så underbart att få komma hem igen!

Inför vintern

Vinterdäck

Igår beställde jag tid nere i Vaggeryd för byte av däck o fälgar. Ja det kostar ju en del men min mamma är snäll och hjälper mig med pengar. Jag måste verkligen byta nu innan det blir halt för jag kan ju inte köra med sommar däck så mycket längre till. Det har varit ett väldigt letande och ringade efter bästa däck och priser. Det är ju så när man inte fick vinterdäck till bilen när jag väl köpte den. Men jag tror att detta ändå blir bra.


Matte provet

Matte prov

Ja så mycket kan jag säga att matte provet gick tyvärr åt skogen den här gången. Jag har verkligen inte fått kläm på det här med bråk räkning och särskilt inte när jag ska göra om + till - och tvärtom. Nä det gick verkligen inte bra så nu hoppas jag på att nästa matte prov om två veckor kommer gå bättre.

Imorgon är det högskoleprovet också jag hoppas det blir bättre resultat än förra året!

Lägenhetsbekymmer

Lägenheten

Jag har fortfarande inte fått se på lägenheten jag tackat ja till. Jag har i och för sig inte skrivit på kontraktet ännu och inte heller skickat in det. Så egentligen har jag inte bundit mig till något ännu. Men jag känner ändå som att det är rätt. Jag ser verkligen fram emot att få flytta hem jag längtar redan till Februari och om jag har tur får jag ju flytta hem redan i Januari vilket jag hoppas på!

Har jag gjort fel?

Lägenhet

Igår ringde de ifrån ett annat mer privat bolag inne i Jönköping. Typiskt att jag redan tackat ja till den andra lägenheten för den här var mer central. Jga frågade inte vart den låg jag blev så förvånad när dem ringde så jag svarade bara att jag redan fått en lägenhet. Åh nu känns det som jag har gjort helt fel val eftersom jag inte ens har fått se den andra lägenheten. Synd att allt jag gör blir fel hela tiden!

Rörigt

Mycket att tänka på

Skolan

Jag har hur mycket som helst i huvudet att tänka på. Till att börja med är det försent att söka brandmansutbildningen till våren. Jag skulle ju sökt 15 Oktober jag kunde ju kollat upp det lite mer noggrannt det var ju förra veckan. Men det blev inte så nu och det är försent nu. Det blir att jag söker till våren och försöker komma in på utbildningen hösten 08.

Praktiska saker

Nu ska jag ju flytta hem till Jönköping i Februari jag börjar med det. Sen hitta ett jobb och sen hoppas jag på att jag kommer in på skolan till hösten. Då har jag hunnit läsa färdigt min matte kurs och komplettera alla uppgifter och gjort två test som jag måste visa upp att jag klarat innan jag kan skicka in papper till utbildningen ens.

Det var om mest om utbildningen så har vi det här med flytten till stan. Ja för det första måste jag säga upp mitt ComHem abonnemang i December  månad, har jag tagit reda på. Detta eftersom det  tyvärr inte är ett ComHem hus som jag flyttar till. Därefter så måste jag göra en flyttanmälan och jag måste kolla upp vad det finns för alternativ att välja på när det gäller bredbandsval i mitt nya hyreshus.

Jag måste ringa min kompis och fråga vad det kostar att få hjälp av en flytt firma för jag orkar inte flytta allt en gång till. Det räcker nu jag har flyttat så många ggr och slitit och mina kompisar har hjälpt mig hur många ggr som helst jag kan inte be dem igen.


Jag har fått lägenhet

Jippi!

Jag har fått lägenhet nu inne i Jönköping. Det blev på Österängen till slut och en tvåa. Jag har inte fått titta på den tyvärr men jag chansar för den kan nog inte vara så himla ful. Det är dessutom en tjej som bott i den och då brukar lägenheterna var lite bättre skötta sa min hyresvärd.

Äntligen får jag komma hem det var väl ändå på tiden. Det känns hel rätt och om det skulle vara en för jävlig lägenhet då får jag väl försöka byta efter ett tag.

South Park

Fortsättning...

Mina söta gubbar hihi



http://www.sp-studio.de/

Krångligheter

Varför ska allt vara så krångligt?

Ja inte ska någonting vara enkelt här i livet inte. Det krånglar ju hela tiden allting. När ska det bli någon ändring på allt. Vad jag än gör och hur jag än gör så blir det ju fel. Ingenting duger ju verkar det som. Jag trodde aldrig att jag skulle gå vidare som en förlorare men så är det tyvärr. Något har jag säkert lärt mig på vägen men vad ? är ju frågan.

Lägenheterna i Jkpg

Österängen

Då har jag varit och tittat på en av lägenheterna idag inne i Jönköping. Det var bara en av två som var hemma tyvärr. Den jag tittade på idag var helt ok förutom att balkongen låg uppe på ett tak vilket gör att katterna kan rymma för mig. Annars var lägenheten helt ok men vi är ju som sagt 6-7 personer som fått samma erbjudande så det blir nog inte jag som får den ändå. Jag hade jätte gärna velat titta på den andra men hon var ju inte hemma.

Jag har varit hos mamma idag och hjälpt till med huset det kommer hända en hel del här nu framöver och det kommer vara skönt när det är klart! Drog med mig mamma till nya teknik affären Media Mart jag behöver lite grejer där men får vänta med det. Jag har inte råd plus att mamma började prata om utlandsresa igen över jul. Jajemen OM jag får ihop pengar gärna för mig.

Vänner igen?

Kanske är du tillbaka

Kanske är du tillbaka? Kanske kan vi vara vänner igen? I vilket fall så har du slutat blocka mig på msn det är ju snällt. Men vi pratar inte. Jag tar en dag i taget huvudsaken är att vi blir vänner igen tycker jag. Jag är ju inte arg på dig men är du det på mig? Jag vill bara ha svar på mina frågor sen glömmer jag allt som varit.

Fredagsnöje

South Park

Tycker om serien Southpark har alltid gjort. En kompis till mig visade mig en sida som jag kan göra roliga southpark gubbar på. Äntligen har jag också förstått hur jag ska spara mina roliga gubbar också. Trög som man är har det tagit lite tid innan poletten föll ner.



http://www.sp-studio.de/  

Erbjudande om lägenhet

Jönköping/ Österängen

Jippi! Jag har fått erbjudande om två stycken 2:or på Österängen inne i Jönköping. Den ena är på bottenvåning helst inte och den andra på 3:e våning kanske lite vättern utsikt då. Jag vill kunna ha katterna på balkongen och det går inte om det är bottenvåning för då rymmer dem hemifrån. Hoppas jag får åka och titta på dem ska ta kontakt i helgen och se om det går bra. Äntligen händer det något bra i mitt liv.

Lägenheter

Bostadsbolag

Idag har jag ringt varenda bostadsbolag som jag står i kö till lägenheter på. Jag har ringt och varit trevlig så det kanske går lite fortare i kön det skadar ju inte. Det vore underbart att ha en lägenhet i Januari eller något skulle vara perfekt. Börja om från början, börja om på nytt. Glömma allt det dåliga som hänt under hela 2007 och en del av år 2006.

http://www.vatterhem.se/  http://riksbyggen.se/ 
http://www.lundbergs.se/ http:/www.vbab.se/  

SOS

SOS

SOS! mayday mayday

Hjälp mig det är ensamt här nere  på botten!
Lägenhet söker i Jönköping med omnejd!

Jobbigt

Vad ska jag göra?

Vad ska jag göra nu med allt. Det första jag måste göra är att ringa facket igen och förklara läget så dem vet hur det är för nu får dem ta tag i det här. Jag orkar inte med det själv längre för jag har försökt.
Sedan måste jag fråga hur det blir med skolan om jag både kan få a-kassa och plugga samtidigt så jag får bli färdig med min matte.

Jag vill bara härifrån nu det är nästan så jag vill sjukskriva mig men det har jag inte råd med tyvärr. Dem klarar ju sig bra utan mig ändå känns det som. Jag vill verkligen inte gå till jobbet imorgon jag tvingade mig dit idag.


Arbetet

En jobbig dag

Jag kommer nog inte att få vara kvar så mycket längre till på arbetet. Jag får självklart gå klart mitt vikariat men det kommer ju inte att förlängas. Det är inte klart ännu, tjänsten är inte tillsatt men det lutar ju åt som jag ser det att jag inte kommer att få tjänsten. Jag är just nu maktlös och kan inte göra någonting åt saken. Jag är ledsen och arg över att jag får så luddiga svar . När jag frågar varför jag inte får vara kvar. Men det det är väl som jag tror att de helt enkelt inte vill ha mig där dem kan bara inte säga det till mig. De får inte säga så till mig. Bråket idag fick mig att inse att jag inte är lämplig eller välkommen synd att man inte bara kan säga det till mig. Jag har varit där så länge nu men det är som det är. Synd att det skulle sluta så här bara. Synd att jag inte fick veta i tid att jag inte skulle valt att plugga. Då kanske jag hade fått den fasta tjänsten.

Trying

Trying

I´m trying to forget you but I can`t.
I`m missing you so much
that it hurts.
Please tell me what I`ve done
Because I really do not understand.
You`ve been there for me
for a long time 
as a friend but now
You`re gone and you
 left a big hole in my heart.
Please come back to me
and I`ll be happy again.

Dea My friend I Miss you  so much

Kent

Kent- Tillbaka till samtiden

Kent nya album är rätt bra faktiskt. De har förändrats rätt mycket tycker jag i musiken men dem är fortfarande bra. Det ska bli jätte kul att åka och se på deras konsert nu framöver i november! Jag längtar  verkligen tills dess.

Nintendo Ds

Super Mario Bros

För två veckor sedan köpte jag ju Super Mario Bros spelet. Jag är i andra världen och det är svårt! Jag kommer inte längre behöver nog lite hjälp. Jag har inte spelat så mycket på sista tiden för jag inte hunnit men när jag väl sätter mig ned kan jag fastna i någon timme eller så.

You`re My Friend

Dikt tillägnad  till er mina bästa vänner Peter och Ante

You`re My Friend

A friend is someone
you can count on
to always be there.
Someone to trust
Who will understand
and care.
Someone who lifts you up
your spirits
when you`re feeling low
and offers advice
when you
don`t know which
way to go.
A helper, A listener,
Trustworthy and True
Thank You my friend
There`s no one
like you.


Min stora idol

Mats Sundin

Min andra stora idrotts idol som jag önskar att jag någon gång kommer att få se i riktiga livet. Det får gärna vara med mitt favorit hockeylag Toronto Maple Leafs också. Jag har aldrig lyckats att få se honom "live" och det skulle jag vilja göra innan han lägger av helt med hockeyn. Idag stod dessutom i aftonbladet att han blivit historisk!



http://www.picsearch.se/bilder/Kändisar/Mats%20Sundin.html
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/nhl/article993915.ab

Changes

Förändringar

Kan det bli mycket mer sämre än vad det redan är? Ja det har jag ju fått bevis på senaste idag så varför försöka tro att allting blir bättre när det bara kan bli sämre?

Room Service



Room Service


Idag började programmet Room service igen med Johnnie och Mattias. Jag tycker det är så bra faktiskt! De inspirerar en med nya idèer sen att jag inte genomför alla då haha.






http://kanal5.se/web/guest/webbtv? p_p_id=K5VIDEOPLAYER_WAR_k5_video_player&p_p_action=0&p_p
_state=normal&p_p_mode=view&selectType=single&selectWord=5102&selectType2=none&selectWord2
=
 

Förändringar

Hårförändringar

Jag har gjort förändringar Jag har färgat håret svart idag! Det var länge sen jag hade min egna hårfärg faktiskt. Det var över 10 år sen om jag tänker efter. Jag åkte in till Jönköping idag för jag blev så trött på att stirra på mina 4 vita väggar och jag hade sådan tur att det fanns en klipp tid också när jag var på A6. Så nu är mitt hår fint igen så jag slipper skämmas.

Före
 

Efter Färgning       Efter Klippning

  

Never Again

Aldrig mer....
Aldrig mer....


I don`t need this shit any more.


Världs Kändis På Jobbet

LARS FRÖLANDER
image250

Bilden är PRIVAT FOTAD


Lasse Frölander är här på mitt jobb och simmar lite. Jag vill fråga efter hans autograf men vågar inte. Han är min  stora Idol faktiskt så jag borde ta chansen. Jag menar när kommer han hit nästa gång ? Ett tillfälle jag inte borde missa egentligen.


Jag vågade fråga till slut haha så nu har jag en jätte fin autograf.

image248

BILDEN ÄR PRIVAT FOTAD


BILDEN ÄR PRIVAT FOTAD


Meriter
http://sv.wikipedia.org/wiki/Lars_Fr%C3%B6lander

Bostadskö

Jönköping

Bostadskön i Jönköping är låååång kan man säga säkert upp till ett år minst ! Jag har satt upp mig på 3 olika bolag hittills så får jag se hur det går med dem. Jag ska kolla upp flera imorgon och titta lite på nätet om det det redan nu är någon som har en i andrahand eller nåt. Jobb har jag inte hittat något men det gör jag alltid så småningom. Ja detta skulle jag gjort för nästan ett år sedan men det var inte riktigt läge för det just då. Det är nu det känns mer rätt för det är jobbigt att flytta också. Den här gången kommer jag nog anlita både städfirma och flyttfirma.


Orättvisa

Orättvist behandlad

Ska man behöva bli behandlad hur som helst på det här jäkla jobbet eller? Nä nu har jag fått nog och kommer koppla in facket för nu tar jag inte emot mer skit! för det räcker nu! Jg ringde facket idag men fick inte tag på dem men jag får ta och ringa på måndag och hoppas att jag får tag i dem då. Jag gör verkligen rätt i att flytta hem igen för det här går ju inte längre. Jag trivs inte i den här stan och nu när det är som det är på jobbet då kan det lika gärna kvitta. Jag tänker inte finna mig i att bli behandlad som skit!

Serie

Hokus & Pokus

Det här är en serie jag gillar och när jag får råd då ska jag köpa en en tröja och en t-shirt med den här serien. Det är inte alla som har sådana tröjor och det är kul att ha lite klädesplagg som ingen annan har!

image246

image247


http://www.hokus-pokus.se/arkiv1.html

Shoppingrunda

Shopping i Jönköping

Jag har shoppat i Jönköping i helgen fast jag inte skulle. Jag hittade massa roligt både nödvändigt och inte nödvändigt. Oj jag som ska till Thailand men det får ordna sig jag var tvungen att tröst shoppa lite.



Ett linne, Två t-shirts, underkläder, ett nintendo Ds spel, nintendo Ds fodral, ett par hörlurar till min mp3, hårband och brännskivor.

http://www.a6.se/
http://www.mediamarkt.se/

Hål i mitt hjärta

Ensamt

Det finns ett stort hål i mitt hjärta. Det går inte att laga med plåster.  Det går inte heller med ord, tankar, presenter eller annat som föreslagits. Det enda som hjälper är att DU kommer tillbaka och är min vän igen. Jag saknar dig!
I`m lonely without you..

Swedbank

Idag var jag på Swedbank nere i Vaggeryd. Ja ni tänker rätt det är där jag växte upp! Jag hade beställt tid för en ekonomisk rådgivning. Jag kan säga att det var faktiskt rätt bra för först tänkte jag avboka tiden för jag tänke att det är väl onödigt? Men så började vi prata om pension och ja jag är inte där ännu! men jag förstår knappt vad jag sparar i och vill ha lite mer inblick. Så jag beställde en ny tid och jag fixade ett bankgiro idag så jag kan sköta mitt Mary Kay jobb lite bättre.


http://www.swedbank.se


Photoshop

Photoshop

Den här fina bilden gjorde min kompis till mig!

 image244

Hur gick det på Tjejmilen

Fortsättning...

                   Jag har ju visat bilder innan på min start lapp och min medalj ifrån min tur till Stockholm.

                       Det var i Augusti när jag sprang tjejmilen. Jag fick mitt bevis nu på att jag sprungit

                                        och jag fick se att jag sprang fortare än den tiden jag skrev sist.

                                                Det tog inte 1:09:56 det gick lite fortare än så. Jag är GLAD!

                                                                           

                                                                           Den nya tiden är: 1:02:10

                                                                    

RSS 2.0