Förändring

En förändring skulle inte skada

Jag önskar att allt kunde varit annorlunda. Att du iallafall någon gång kunde höra av dig. Men som vanligt skiter du i mig. Du ringde sist när jag skulle hem ifrån dig det är allt. Vi pratade på msn för en vecka sen och det är allt plus ett sms i och för sig i måndags. Men det är pga att jag messade dig och så ringde jag men du vägrade svara i telefonen. Så vad har jag gjort nu eller är du bara elak emot mig. Ledsen över att det ska bli så jämt. Väldigt ledsen.

Hårklippning?

Förnyelse

Jag funderar på att klippa av mig håret till page frisyr och slinga det brunt och svart igen. Men det lär ju inte hända förrens nästa år när jag har pengar till det för det kostar ju skjortan! Dem pengarna har jag tyvärr inte nu när jag måste spara alla mina små slantar till Thailand. Min kortkredit har för övrigt tagit slut nu så jag kan inte använda mig av den heller. Jag förstår inte hur jag ska gå runt den här månaden men det får jag lösa på något sätt.

Ny msn

Msn freak?

Jag är nog ett msn freakt trots allt. Åh så nördigt men jag klarar mig inte utan msn. Jag har ju t.om msn i mobilen nästan en nördvarning faktiskt. Till alla mina vänner jag har en ny msn. Så nu har jag två stycken så add:a mig!


Omtenta

Matte omtenta

Jippi! Jag klarade matte omtentan faktiskt. Det var ju verkligen på håret men jag klarade det till slut. Jag blev lite stressad i slutet men det gick bra. Det är skönt att kunna lämna den bakom sig nu och satsa på det nya provet som jag har om bara en vecka. Jag har lovat mig själv att fokusera bättre nu och plugga jätte mycket. Jag har ju hela helgen på mig.

Grubblare

Jenny

Ja det är jag det och tyvärr är jag en grubblare och har alltid varit. Jag kan vända och vrida på allt och jag kan tro att allt är mitt fel när det inte är det. Jag gör ju vad jag kan men ibland räcker det inte till och det är ju inte alltid upp till mig heller. Man måste ibland vara två personer för att lyckas och komma frammåt. Men just nu är jag ju ensam i kämpandet.

Jag försöker verkligen gå vidare och tänka positivt men det är svårt. Jag hamnar alltid på ruta 1 känns det som. Går frammåt två steg tre tillbaka ungefär. Men jag kan verkligen inte rå för mina känslor och tankar. Om jag hade kunnat hade jag raderat allt jobbigt i hjärnan och bara tänkt en massa underbara positiva tankar.

                                                                       

Tjejmiddag

Tjejmiddag o utekväll i Jönköping

Jag var ute i lördags i Jönköping. Efter att ha varit ute på krogen både i Karlstad och i Stockholm tänkte jag att det skulle vara roligt att gå ut lite på hemmaplan. Men ack vad jag misstog mig där. Det var ju sjukt tråkigt pga dålig musik, otrevligt folk, för lite att dricka. Ja ja men förfesten var jätte kul men jag glömde fota då tyvärr. Jätte god mat och god dricka. Detta måste vi göra om snart igen mina vänner!

                    

Hjärtat krossat

Vänskap

Nu är du så där jobbig igen. Du försvinner typ eller du är online men vill inte prata. Du är upptagen med andra och annat. Men 5 min borde du ha tid att prata i allafall. Jag blir ledsen när du gör så här emot mig. Vad är det för fel?

I min värld

JennyMartinis Värld

Men nu har allt blivit så där jobbigt igen i min värld. Nu är det dags att skärma av sig från omvärlden igen känner jag. Strunta i allt och bara försöka ta dagen som den kommer och inte bryr sig om alla andra så himla mycket hela tiden. Det är dags att jag börja tänka på mig bara mig själv vad som är bäst för mig. Men vad är bäst för mig?....

                                                                                        


Hundvakt

Hundvakt i Vaggeryd

Ja så är man hundvakt. Det är ju inte ofta det händer men nu är jag det iallafall åt min brors hund. Egentligen borde jag plugga men jag orkar inte just nu. Sitter här o surfar på internet istället. Ikväll blir det hemma kväll men imorgon blir det party med tjejerna! Det ska bli riktigt kul för det var länge sen!

Förra helgen var en toppen helg! men jag tror nog att den här helgon också blir kanon förutom allt pluggande jag måste lägga ner tid på.


Stockholm

Kent

Ja då har jag varit i Stockholm på Kent konserten. Den var bra faktiskt men vad gamla dem blivit! Jag har varit en äkta groupie jag stod längst fram vid scenen. Jag hade ju betalat en massa pengar för biljetterna och åkt enda till Stockholm och då måste man ju få se något också.

Så hann jag träffa lite kompisar också när jag ändå var där uppe. Hela helgen har varit underbar faktiskt. Denna helgen kommer vara oförglömlig.


KENT



Vänner


Matte tenta

IG

Ja så är det tyvärr. Jag klarade inte min sista matte tenta eller ja den tentan som alla hade i klassen. Jag hade ganska mycket poäng under godkänt och jag visste väl det redan innan för jag kände det på mig. Det kändes ju inget vidare när jag gick ifrån tentan. Sen hade jag ytterligare en tenta som jag inte klarade men jag ska göra om 3 frågor och om jag klarar dem så blir jag godkänd på en av tentorna iallafall. Idag har jag pluggat i flera timmar för att försöka komma ifatt lite eftersom jag ligger efter i planeringen nu.

Stockholm

Stockholm- Kent Konsert

Nu i helgen ska jag ut och resa igen. Jag ska till Stockholm och nu har jag tvättat men inte packat. Jag och Ida ska på Kent  konserten på globen på lördag kväll och jag hoppas att det blir kul! Imorgon blir det att jag får ta och förbereda min packning. Jag glömde ringa kattvakt också men det ordnar sig säkert. De behöver bara mata katterna på söndag för på måndag kommer jag ju hem. Sedan såg jag att jag ska till läkaren på måndag men måste boka om den tiden. Det är mycket att stå i så här i sista minuten. Men det är väl det som gör livet värt att leva att det händer lite menar jag.

Inför Thailands resan

Hepatit A

Idag har jag varit och vaccinerat mig inför Thailandsresan. En hepatit A så jag inte blir sjuk. Nu har jag tagit den två ggr så nu behöver jag inte fylla på den förräns jag blir 50 år ungefär. Det är jätte bra ju ,sedan att man säkert får ta andra sprutor om jag ska någon annanstans det är en sak. Jag har dock ont i armen nu faktiskt och den här gången blödde det när jag tog sprutan. Det har aldrig hänt innan när jag vaccinerat mig. Ja ja sådant som händer antar jag?


Confused

Förvirrad Part ll

Jag ska nog sluta tänka så här mycket. För jag blir bara mer och mer förvirrad ju mer jag tänker på saker som hänt de senaste två veckorna. Allt folk säger till mig tar jag in och kanske lite för mycket eftersom jag inte vet längre vad jag vill. Jag kan inte låta någon bestämma åt mig heller för jag vill ju inte det innerst inne. Gå på din instinkt och vad du själv vill brukar jag få höra också. Men jag väljer ju alltid fel väg och då får jag ju också ta konsekvenserna. Men så tänker ju tjejer och killar olika också. Min hårddisk går snart sönder tror jag för nu orkar jag inte ta in mer intryck och känslor Det räcker nu faktiskt har tillräckligt att tänka på känner jag.

Is it too late to Apologize?

Hopp

Jag vet att jag inte borde hoppas men jag gör det. Eller gör jag det egentligen? Jag vet verkligen inte vad jag vill och allt är verkligen förvirrande här. Det kanske är lättare om jag bara säger som det är? Men jag vet ju redan svaret ifrån dig tyvärr så då väljer jag hellre o hålla tyst. Det är inte jag som borde be om ursäkt här och det vet vi båda två om.

Det finns två personer i mitt liv som hägrar just för tillfället och jag vet inte vad jag ska göra med er båda?
Du kanske leker med mina känslor men då är vi två då jag leker också med dina fast på mitt eget sätt.


Sorgligt

En mindre bra dag

Det är tömt nu min mormors hus. Jag trodde att jag bara skulle tycka att det var skönt nu när det nästan är över. Det har ju ändå gått ett helt år men det känns inte så just nu. Det känns inte bra alls faktiskt bara tomhet. Jag skulle aldrig gått dit igår det var hemskt att se det så tomt. Alla minnen som finns i det huset, allt tar slut någon gång men det är inte kul för det.


Kaos

Kaos

Ja det är lite kaos här. Jag håller på att städa lite, sen måste jag boka tvätt tid. Därefter borde jag åka ner till Vaggeryd med en massa skräp. Det står en conteiner hos min mormors hus nu de tömmer huset så man kan ju passa på och slänga en massa skit nu som man har nu. Jag menar jag har en hel del nu känns det som.
Lugn kväll för mig själv igår så booooring verkligen men nästa helg blir kul. Då blir det Stockholm!

Jag kommer väl åka in till Jönköping en sväng för jag tänker inte sitta här alone.


Förvirrad

Förvirrning på hög nivå

Det finns två personer i min närhet som gör mig väldigt förvirrad för tillfället. Två personer som betyder väldigt mycket i mitt liv. Om båda försvinner ifrån mig nu skulle mitt hjärta slitas itu och det vill jag inte. Det är också ni som betyder mest av allt i mitt liv just nu. Jag hoppas på det bästa men man kan ju aldrig veta helt säkert.


Tiden går fort

Tiden går...

Det är sjukt vad tiden går fort! Det är redan Torsdag imorgon och  idag är det nästan en vecka sedan som jag åkte till Karlstad. Alltså hösten brukar gå långsamt men den här veckan har verkligen rusat iväg. Det kanske är för att jag haft så mycket att göra. Pluggat en del, tittat mycket på tv o film och haft lite att fixa med rent allmänt. Det är bra att tiden går fort för snart är det Februari då åker jag till Thailand och flyttar hem till Jönköping. Det ska bli underbart båda delarna.


Problem i världsklass

Min dator/ Windows Media Player

Jag förstår inte varför min media player hoppar? Det kan ju inte bli repor i precis :D
Sjukt fattar inte vad som hänt här faktiskt. Här försöker man koppla av med lite musik och låtarna hakar upp sig hela tiden. Precis som i gamla tider när man körde Lp ju. Jag orkar verkligen inte med sådant här nu ju behöver ju koppla av lite med lite bra musik.

Matte Tenta

Tenta igen!

Ja och hur mycket har lilla Jenny övat till detta provet då? Ja inte så mycket som det var tänkt. Jag hade med mig böckerna till Karlstad men där blev det inget pluggande alls. Vem har tid att plugga när man ska hälsa på en kompis man inte sett på flera år? Dedt är klart att jag satsar mer på honom.

Har nästan precis kommit hem ifrån skolan så jag orkar inte öppna boken igen just nu men snart ska jag göra det. Jag måste ju klara något tal imorgon så det inte blir som förra matte tentan. Dvs vad 17 gjorde jag där ens för jag kunde ju inte ett skit.

Karlstad

Karlstad Part ll

             Jag har verkligen haft en underbar helg i Karlstad. God mat, mycket kanske lite för mycket gott att dricka. 
                                       Träffat en massa nya människor och framför allt har du Peter
                                                                                               vännen
                   gjort helgen till ett underbart minne. Jag kommer snart och hälsar på dig igen men först får du hälsa på mig. 
                     Jag vill tillbaka redan för jag tyckte Karlstad var en underbar stad. Dessutom pratar ni så roligt också haha.

                                                          

I Karlstad

I Karlstad hos Peter

Nu är jag i Karlstad hos min bästa vän! Han har verkligen en jätte fin lägenhet och inredningen är jävligt snygg. Det är få killar jag känner som har så fint som han har. När han ska komma hem till mig nästa gång får jag nog göra något åt inredningen haha. Mitt hem ser ju för jävligt ut emot hans  nä då men det är långt ifrån lika fint.

RSS 2.0