Roligt på Nätet

Del 3

Idag har jag gjort tre stycken egna knappar på en länk jag hittade för ett tag sen inne på helgon. Jag gillar knappar fast har bara två stycken. Så fick jag en idè att börja samla på roliga knappar när jag var i Norrköping hos en kompis som hade en del roliga. På den här sidan kan man beställa färdiga knappar eller göra egna med sitt eget valda motiv. Jag beställde två som redan fanns sedan gjorde jag två egna med mina katter på. Det var inte särskilt dyrt heller. En liten rolig idè som inte är så vanligt.

http://www.knapp.nu/index.aspx?ctrl=inspiration&page=1&nocache  

Varför?

Djurplågeri


Varför får inte djurplågare fängelse? Får dem inte ens böter? Hur kan man göra så här emot djur?! Jag blir ledsen när jag läser sådant här.

http://helsingborg.expressen.se/Nyheter/1.820739/frysen-var-fylld-av-doda-valpar-atalas-for-plageri 



Besvikelser

Jag kommer aldrig att glömma! Det kanske inte ni heller kommer att göra. Men jag kommer att komma ihåg dem exakta orden för gott. Ni har gjort mig mycket illa och jag kommer nog aldrig förlåta. Jag kommer i alla fall aldrig att glömma bort de hårda orden. Jag är glad över att det finns andra jag kan vända mig till.

Roligt på Webben 2

Radio anka


Jag har hittat jätte roliga saker på webben. Jag älskar ju massa onödiga saker som är söta, roliga, coola, o fräcka. Här har vi en radio anka som är jätte söt som jag bara måste ha till mitt badrum en dag.



Eller vad sägs om en apa som blåser nagellacket torrt när du målat naglarna i någon fräck färg? En mystic ball som ger dig svar på alla dina frågor du ställer till den?jätte kul grej ju!

 

http://www.coolstuff.se/


Roligt på webben

USB Humping Dog

 Usb minne juckande hund haha skit rolig.  

Så varför inte skaffa sig en egen liten tokjuckande hund för att roa både dig själv och din omgivning. Så fort du känner vemod, stress eller tristess plockar du helt enkelt fram din lilla tokjuckande hund och kör in den i.... USB-porten. Den kommer då att förgripa sig på din dator och, vips, har vardagen fått lite guldkant igen. Tokjuckande guldkant.USB Humping Dog finns i tre mönster och säljes osorterade. Observera att hunden inte är något USB-minne. 

http://www.coolstuff.se/794/USBHumpingDog.html 
 

Tjejmilen

Part 4

Nu har jag varit i Stockholm och sprungit tjejmilen! Har jätte ont i låren idag så jag knappt kan gå ordentligt!
Det var en upplevelse att ha gjort det här fast det inte gick så bra som jag hoppats på. Men jag är glad att jag ställde upp. Nu vet jag att jag kan springa en mil iallafall. Jag vet också att jag kom runt även om jag var skit trött för de sista 3 km var på ren vilja.



Är inte hundra på tiden, men tror det blev 1:09:95

Matte

Matte A.

Sitter här med matte läxan. Typ 25 tal jag ska ha gjort tills på tisdag och jag har bara försökt med 3 tal i en timme nu. Jag förstår inte ett skit. Tror att jag gör det sen när man kollar facit är det helt fel ! Jag förstår verkligen inte hur man gör?! Får ta hjälp av någon på måndag när jag kommer hem från storstan.

I Stockholm

Stockholm Part l Äntligen i Stockholm


Ok det gick jätte bra och köra upp, So far so good. Men så när jag släppt av min medpassagerare det var då helvetet började. Lång kö som 17 på E6:an...jag körde fel och råkade komma in på söder. Jag var verkligen helt lost! jag snurrade nog runt fel i över en timme på olika vägar enda tills jag hittade ut rätt på stora vägen. Då kom problem nr 2 att jag inte visste vart jag skulle svänga av?
 
Enligt vägbeskrivningen jag fick skulle jag köra av en jätte liten väg vilket var helt fel. Ut igen på stora vägen och börja om från början. Hittade rätt till slut efter lite hjälp via mobilen ( tack gode gud för uppfinningen mobilen ). Jag menar jag skulle behöva en gps för då hade det här aldrig hänt mig! Lokalsinnet är ju inte det bästa heller när man är hel stressad.


Sitter nu äntligen på hotellet iallafall välbehållen men trött och hungrig! Eftersom jag inte stannade och åt för att jag inte var hungrig innan! Får äta ikväll sen på hotellet.


Stockholm

I morgon åker jag äntligen till Stockholm. En speciell helg jag väntat  på en hel månad nu! "Dea" nu ses vi snart bara 1 dygn kvar ju. Ser jätte mycket fram emot att träffas igen! Jag har packat allt tror jag för jag behöver inte ha med mig så mycket. Träningskläder till tävlingen och ett annat ombyte för lördagen. Jag tror och hoppas helgen kommer att bli mycket  fin och rolig framförallt. Måste i och för sig plugga lite också har massa matte jag måste räkna.


SOS Barnbyar

SOS Barnbyar

Jag har ett fadder barn i Indonesien på ön Flores. En flicka som heter Bernedette. Hon är 12 år nu och jag har varit fadder sen 2003. Jag har tänkt skaffa ett till sen när eknomin tillåter en pojke i Thailand. Jag ger 200 kr varje månad och det räcker till mer än vad man tror. Självklart tycker jag inte om att de tar  ut så mycket pengar som de gör i administrativt jobb men det lilla jag kan hjälpa till med känns ändå bra.

http://www.sos-barnbyar.se/cgi-bin/sos/jsp/starter.do?site=SE

Happy Meal

Jag är vuxen gillar mat och när det gäller Mc Donald`s gillar jag happy meal. Nu ska dem sluta lägga leksaker ifrån Disney för barnens skull. Det är ju rätt bra tänkt men ändå inte. Jag menar det är trots allt föräldrarnas ansvar vad man ger barnen för mat.






http://www.aftonbladet.se/nyheter/article601387.ab

Lite små kul

Den virtuella armbrytningen var livsfarlig

Förlorar du mot en schackdator kanske egot får sig en törn.

Men förlorar du mot den här maskinen är det bäst att du ringer ambulans. Tre japaner bröt armen innan spelet plockades bort.



http://aftonbladet.se/nyheter/article603717.ab


Komvux

Komvux Part ll

Jag har ju börjat skolan nu ju.  Ska gå andra lektionen idag om några timmar innan jobbet kallar. Igår var första riktiga lektionen. Shit vilken snabb takt allt går i och jag fick panik när alla tyckte det var så lätt och jag själv satt där och fattade ingenting. Jag har ju jätte svårt för matte. Sitter och går igenom anteckningar nu och försöker förstå. Känns inte bra att känna sig hopplös redan första dagen.

http://www.syoguiden.com/komvux/

Peter

Del ll

Kommer du ihåg vad vi sa för 2 1/2 år sen? Angående vår vänskap menar jag? Att vi alltid ska vara vänner och att du sa att du älskade mig som din vän. Gör du det fortfarande? Jag älskar dig iallafall!, som vän menar jag. Jag kommer snart och hälsar på dig för det är ju trots allt min tur. Pöss och kram



Komvux

Idag är det uppropp på Komvux skolan. Jag ska ju börja läsa matte den här hösten för att sen kunna komma in på skola till våren. Ja vi får se hur detta kommer att gå. Jag måste ju klara det nu annars kommer jag aldrig ifrån den här lilla stan.

http://www.syoguiden.com/komvux/

Tjejmilen Part lll

Part lll

Jag har äntligen fått tag på hotell rum till helgen. Alla kompisar är bortresta så jag kan inte bo hos dem eller låna lägenhet. Så jag har försökt få rum på hotell i en vecka nu men allt är bokat. Men idag löste det sig till slut. Det blev ett rum ledigt på Scandic hotell i Täby. Jag drar en stor suck av lättnad! Det har varit psykiskt påfrestande hela helgen och veta att man kanske skulle fått bo i sin bil en hel helg i Stockholm dessutom!

http://www.hotels.se/


Du är min ängel

Du är min lilla ängel Andreas. Eller "Dea" som jag kallar dig för nu. Snart ses vi men du gör mig orolig lite då och då för du försvinner titt som tätt. Kom tillbaka nu för vi har mycket att fixa med här för står du :D Puss och kram


Old best friends

Bästa vänner

Jag har aldrig glömt bort dig Peter ! Jag har aldrig gett upp hoppet om att vi en dag kan bli vänner igen. Saknar en av mina tre bästa kill kompisar jag haft i hela mitt liv. Du har varit borta ifrån mig i drygt 2 1/2 år, du var tvungen att försvinna. Men nu hoppas jag att vi kan ta upp kontakten lite igen. Det har hänt massor ju under de här 2 1/2 åren och när jag behövt prata av mig och behövt dig som mest och bäst i mitt liv har jag inte fått ringa dig! Du har jag till och med fått vara med i Bilddagboken! :D. Den och hela min blogg måste du ju checka in.



Bilden är PRIVAT

Tjejmilen Part ll

Tjejmilen Part ll

Ja då är det bara en vecka kvar tills jag åker upp till Stockholm på tjejmilen. Bara några få träningsdagar kvar sen måste jag vila innan loppet. Måste upp senast lördagen för då ska jag hämta nr lappen men jag har ju tagit ledigt så jag kan åka på Fredag.

Kattvakt fixad men nu är frågan vart ska jag bo för någonstans? Det har strulat med boende skit också! Snälla det handlar om en enda helg sen ska jag aldrig be om det igen!

http://www.tjejmilen.se/

Doggystajl

                                                                                                    Doggystajl


                                                Nu finns de här ! Solglasögonen du inte visste att din hund behövde. 


                                                                                            


                                                          http://www.expressen.se/husdjur/1.793147/doggystajl

Dell Part lll

Dell Part lll
 Dell ringde upp mig idag igen. Jag installerade färdigt en cd skiva igår av 3 så idag fick killen hjälpa mig med resten. Kan säga att jag aldrig hade rätt ut det själv för det var så krångligt. 4 ggr fick jag starta om datorn för att inställningarna skulle gälla det hade jag aldrig förstått själv ju. Nu ikväll har jag suttit och lagt tillbaka alla foton och program som jag hade förut som jag vill ha kvar på datorn. Men nu har jag ju en cd skiva ifall något skulle hända igen och det är ju bra.

http://www.dell.com/

Lycka eller Olycka?

Vet inte vart jag har dig?.. Jag vet väl knappt vart jag har mig själv heller ?. När jag väl försöker förklara mig så missförstår du allt och båda blir arga på varandra. Att allt ska vara så krångligt? Eller det behöver ju inte vara det om vi går igenom precis hur allt är så jag förstår. Då slipper vi tjafsat och båda blir lyckliga. Eller hur?

Dell Part ll

Dell

Så ringde man dell. Det visar sig att jag måste göra om hela proceduren en gång till innan jag får igång datorn. Säger han på supporten. Men så provade vi här på jobbet och enligt datorn så är allt ok det är bara min internet anslutning som inte vill fungera. Kan då vara att min uppkoppling till Com Hem strular så det är Com hem jag måste ringa inte Dell. Åh att det ska vara så svårt allting för ett litet jobb som skulle kunnat vara så enkelt. Får se hur fortsättningen blir.

http://www.dell.com/

Dell

Dell Suport

Jag är ju datorlös. Dvs jag har fått blåsa ut hela datorn eftersom jag fick virus. Otur som jag har haft hela veckan så är en av installations cd:n trasig så jag väntar på att få en ny. Vilket jag kommer att få nästa vecka men jag har som sagt ingen dator så jag får sitta hemma hos mamma eller på jobbet och blogga.

Dells dator är jag jätte nöjd med förutom då man ringer till service kontoret och ber om en ny skiva. Först blev jag kopplad till 3 olika personer som sen dessutom inte förstår vad jag vill fast jag är kund hos dem. Efter att ha ringt upp två ggr och blivit kopplad varenda gång till en massa olika människor tappar jag tålamodet.

Tredje gången jag ska bli kopplad säger jag arg: - Ni kopplar INTE mig vidare! Nu är jag vansinnig ska det vara så svårt att få en ny installations cd till min dator jag köpt hos just er?!
Till slut får jag en skiva efter mycket om och men. När jag lagt på sa min jobbar kompis du har beställt fel skiva.

Åh suck! Då ringde min jobbarkompis och han fick rätt skiva och rätt person att prata med direkt. Lustigt vad gjorde jag för fel?

http://www.dell.com/

Tjejmilen

Så är det 3 veckor kvar tills jag ska åka upp till Stockholm och springer tjejmilen. Åh vad har jag gett mig in på? Jo jag vet det är bara 1 enda mil ! men jag har aldrig sprungit en mil därför är jag lite nervös. Sedan har jag vissa krav på mig själv så om jag inte lyckas så kommer jag bli så himla besviken. Så låt oss hoppas på det bästa. Mellan 50-60 min borde det ta. Om det tar längre tid än så är det dåligt presterat.

http://www.tjejmilen.se/


Bilen Part ll

Ja så var det ju det här med bilen igen. Ännu en gång så har jag inte fått igång den när jag ska hem från jobbet. Senast var igår kväll. Nu har jag prövat det billigaste alternativet dvs köpt ett nytt batteri till den lilla dosan som man ska öppna bilen med. Det hjälpte för stunden men om det sen skulle visa sig att det inte är det får jag lämna in bilen och då blir det dyrt...igen!
Jag lagade ju bilen senast på semestern för ett antal X kronor så nej tack inga mer sådana dyra utgifter.

Osudden Part ll

 Osudden Part ll 

Jag hämtade min bil idag som blev kvar på Osudden igår kväll. Jag tog mig ett kvällsdopp igen. När jag kommit upp och gått till bilen och skulle starta den så startade inte bilen. Jag försökte jätte många gånger. Jag försökte också låsa och låsa upp bilen ett par gånger men inget gick. Där stod jag ensam mitt i natten. Som tur var så var det ett gäng som var kvar och grillade. De var precis färdiga och de skjutsade hem mig. Kände inte dem men de var snälla, de tyckte synd om mig. Men huvudsaken att jag fick hem bilen nu i alla fall.

 


Osudden

Kvällsdopp

Tog ett kvällsdopp ikväll i/ på Osudden. Det var kallt men skönt när man kom upp. Tyvärr fick jag ett mygg bett på köpet också shit vad det kliar! Men det var skönt att doppa sig efter lite träning. Ska nog göra en repris imorgon kväll men då ska jag vara lite varmare.

Kent

 
  
 
 
 
(Kent låten) Jag ska ju gå på Kent i november detta är den finaste låten dem gjort.

Utan dina andetag

Jag vet att du sover känner värmen från din hud bara lukten gör mig svag men jag vågar inte väcka dig nu. Jag skulle ge dig allting du pekar på men bara när du inte hör vågar jag säga så.

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor. Jag kan inte ens stå om du inte ser på och genomskinlig gråt blir jag utan dina andetag.

Min klocka har stannat under dina ögonlock fladdrar drömmarna förbi inuti är du fjäderlätt och vit.
Och utan ett ljud mitt hjärta i din hand har jag tappat bort mitt språk eller fastnat i ditt hår.

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor. Jag kan inte ens stå när du inte ser på och genomskinlig gråt blir jag utan dina andetag.

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor. Jag kan inte ens stå om du inte ser på och genomskinlig gråt. Vad vore jag utan dina andetag. Vad vore jag utan dina andetag
 
 
 
 
 

Svårt

Svår Dag

Ibland har man lite svårare dagar. ..det här är en av dem. Jag har varit bra på att ignorera hela två veckor nästan! fast nu känner jag att jag har kommit till en punkt då jag inte kan det längre.  Känslorna har kommit ifatt mig och jag kan inte ignorera hur mycket jag än vill.

Katt klösbräda

Katternas klösbräda börjar ta ut sin rätt. Men den är trots allt 6 år gammal. Den jag köpt nu är lite roligare för den är framförallt högre. Katterna älskar ju höga höjder.


Nintendo Ds



Idag gick jag och köpte ett jätte fint rosa Nintendo Ds spel. Tv spel och data freak som jag blivit på sista tiden så passade jag på att köpa ett. Jag köpte bara ett spel dem är dyra! Men en kompis till mig sa att jag kunde få en massa spel av honom och det är ju great! Jag måste bara skaffa ett speciellt kort men det ska jag ordna.




Bilden är privat

RSS 2.0